Ολυμπιακός: Οριστικά τέλος ο Σίμε Βρσάλικο!

Φιλικό διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Σίμε Βρσάλικο, με τον Κροάτη  να δείχνει ξεκάθαρα επηρεασμένους από το «βαρύ» ιατρικό ιστορικό του στους πέντε μήνες που βρέθηκε στον Πειραιά. 

Ολυμπιακός: Οριστικά τέλος ο Σίμε Βρσάλικο!

Ο Σίμε Βρσάλικο έπιασε λιμάνι το καλοκαίρι για να αποτελέσει τον παίκτη που θα έπαιρνε τη φανέλα βασικού σπίτι του και το απόγευμα της Δευτέρας (21/11) έλυσε και τυπικά τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, σε ένα «διαζύγιο» που επήλθε φιλικά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την προηγούμενη σεζόν με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είχε βγάλει προβλήματα τραυματισμού. Είχε παρουσιάσει όμως σοβαρά ζητήματα τα προηγούμενα χρόνια, ζητήματα τα οποία παρουσίασε και στους πέντε μήνες που έμεινε στον Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης μπακ, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα, ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πειραιά. Οι συχνοί τραυματισμοί του είχαν ως αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βρει ποτέ ρυθμό και η υπόθεση έφτασε εδώ που έφτασε.

Το αντιλήφθηκε και ο Βρσάλικο ότι δεν είχε κανένα απολύτως νόημα να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και την Δευτέρα (21/11) τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους», ώστε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.