Ο στόχος του Ολυμπιακού που άρεσε κόντρα στην Εθνική

Ο Ολυμπιακός είχε στην ατζέντα του το καλοκαίρι τον Κάλουμ Στάιλς για τη μεσαία γραμμή και όπως φάνηκε στο φιλικό της Εθνικής με την Ουγγαρία ήταν μία καλή επιλογή. 

Ο στόχος του Ολυμπιακού που άρεσε κόντρα στην Εθνική

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε ασχοληθεί για καιρό το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ήταν ο Κάλουμ Στάιλς. Ο 22χρονος χαφ της Μπάρνσλεϊ που αγωνίζεται δανεικός στην Μίλγουολ και είναι διεθνής με την Ουγγαρία καθώς έχει ρίζες από αυτή τη ώρα, αν και ο ίδιος είναι γεννημένος στο Όλνταμ.

Ένας πολύ καλός χαφ που ήξεραν καλά στον Ολυμπιακό λόγω Νότιγχαμ και τον είχαν ψηλά στη λίστα με τη μεταγραφή να μην προχωρά για κάποιους λόγους. Όσοι παρακολούθησαν το φιλικό ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη διαπίστωσαν ότι πράγματι είναι ένας μέσος με πολύ σημαντικές ικανότητες στην κυκλοφορία της μπάλας, γρήγορος και δυνατός και λόγω του χαμηλού κέντρου βάρους του με δεινότητα στο δημιουργικό παιχνίδι.

Άλλωστε από δική του προσπάθεια και συνεργασία με τον Σάλαι της Φράιμπουργκ προήλθε το πρώτο γκολ της ουγγρικής ομάδας. Δεν αποκλείεται ο Στάιλς να απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό προσεχώς και σίγουρα είναι υπό διαρκή παρακολούθηση.