Ολυμπιακός: Νέες αποκαλύψεις Άγγλων για Μιλιβόγεβιτς!

«Αναμένεται να τηρήσει την υπόσχεσή του και να γυρίσει στο λιμάνι το καλοκαίρι» σημείωναν με νόημα οι Άγγλοι για τον Σέρβο χαφ, που δεν είναι στα βασικά πλάνα του Πατρίκ Βιεϊρά στην Κρίσταλ Πάλας και μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2023.

Ολυμπιακός: Νέες αποκαλύψεις Άγγλων για Μιλιβόγεβιτς!

Νέες αποκαλύψεις είχαμε χθες από το εξωτερικό. Αυτήν τη φορά από το Λονδίνο και συγκεκριμένα από δημοσιογράφους της Κρίσταλ Πάλας, ότι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς διανύει κατά 90% τους τελευταίους του μήνες στο Νησί και πως όλα δείχνουν ότι «θα τηρήσει την υπόσχεσή του και αναμένεται να γυρίσει στον Πειραιά το καλοκαίρι» όπως σημείωναν χαρακτηριστικά! Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του με την Κρίσταλ Πάλας εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής οι Άγγλοι δεν τον έχουν φωνάξει να συζητήσουν μαζί του για την επέκτασή του.

Πρόσφατα ο κόουτς της Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά, είχε μιλήσει με κολακευτικά σχόλια για τον 31χρονο (τον Απρίλιο κλείνει τα 32) Σέρβο χαφ με αφορμή την 90λεπτη παρουσία του στο 1-0 επί της Σαουθάμπτον στις 29 Οκτωβρίου. Τον ξαναέβαλε βασικό λίγες μέρες αργότερα στο Λιγκ Καπ με τη Νιουκάστλ και μετά αποφάσισε να του ξανακάνει... σκωτσέζικο ντους. Μόλις 13 λεπτά με τη Γουέστ Χαμ (εκτός έδρας νίκη με 2-1) και στον πάγκο στην ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Μιλιβόγεβιτς έχει παίξει φέτος σε 9 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και μόλις σε 2 εξ αυτών ήταν βασικός. Από την περσινή σεζόν φαινόταν ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της Κρίσταλ Πάλας και για αυτόν τον λόγο -δεν είναι κρυφό άλλωστε- είχε φτάσει μία ανάσα από την πόρτα της εξόδου. Ο Ολυμπιακός είχε ψαχτεί με την περίπτωσή του το περασμένο καλοκαίρι, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία ότι δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Βιεϊρά. Ωστόσο, από τη μία υπήρχε η Κρίσταλ Πάλας που ήθελε να τον μοσχοπουλήσει και από την άλλη το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη.

Για να καταλάβετε το πόσο δύσκολη ήταν η πραγματοποίηση της μεταγραφής του, ο Μάρκο Σίλβα είχε ζητήσει από τη διοίκηση της Φούλαμ την απόκτησή του και η απάντηση που πήραν οι Λονδρέζοι ήταν ότι «δεν μπορούμε να τον πάρουμε, γιατί θα μας κοστίσει ακριβά ένας παίκτης που μένει ελεύθερος του χρόνου». Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα.

Ο Μιλιβόγεβιτς, που δεν διανύει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του στην Αγγλία, εμφανίστηκε χθες από τους ντόπιους ρεπόρτερ να είναι έτοιμος για επιστροφή το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι θυμήθηκαν ακόμα και κάποιες παλιές δηλώσεις του ότι «κάποια μέρα θα επιστρέψω». Θυμήθηκαν επίσης και όλα όσα διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι και την απόπειρα που έκανε ο πρωταθλητής Ελλάδας να βρεθεί μια λύση και να τον αποκτήσει από φέτος. Τώρα, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν ενόψει καλοκαιριού. Τον Ιούνιο δεν θα υπάρχει καμία Κρίσταλ Πάλας στις διαπραγματεύσεις από τη στιγμή που μένει ελεύθερος. Αν ο Ολυμπιακός το έχει πάρει απόφαση να ασχοληθεί μαζί του, τότε μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τις συζητήσεις ακόμη και από την 1η Ιανουαρίου, κάτι που φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να κάνει...

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ