Ο Μαρσέλο, η Ρεάλ και οι σκέψεις του Βραζιλιάνου

Η επιθυμία του Μαρσέλο να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, παρά την ανοιχτή πρόταση της Ρεάλ για να γίνει πρεσβευτής της ανά τον κόσμο. Η Φλουμινένσε, ο Ολυμπιακός και οι αποφάσεις. 

Ο Μαρσέλο, η Ρεάλ και οι σκέψεις του Βραζιλιάνου

Είναι δεδομένο ότι ο Μαρσέλο δεν έχει καταφέρει να δείξει στον Ολυμπιακό έστω και ελάχιστα από την τεράστια καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμη και σε σχέση με ό,τι έκανε στην ισπανική ομάδα στα τελευταία χρόνια αυτής της θαυμαστής και γεμάτης τίτλους σταδιοδρομίας.

Στην Ισπανία ανέφεραν από νωρίς σε δημοσιεύματα ότι ο Ολυμπιακός θέλει να λύσει το συμβόλαιό του και θα ξεκινήσει επαφές για να το πετύχει, αλλά βέβαια όταν αναφερόμαστε σε έναν παίκτη σαν τον Μαρσέλο που πριν από λίγο καιρό γέμισε ένα γήπεδο μόνο και μόνο επειδή ήρθε να παίξει στην Ελλάδα, οι χειρισμοί σίγουρα θα είναι προσεκτικοί.

Ισχύει ότι η Φλουμινένσε θα ήθελε να τον επαναπατρίσει για να κλείσει εκεί ο Βραζιλιάνος όλο αυτό που ξεκίνησε και έλαμψε στα γήπεδα του κόσμου με τη φανέλα της Ρεάλ και της Εθνικής της χώρας του. Όπως και ότι η Ρεάλ έχει ανοιχτή πρόταση καταθέσει στον 35χρονο άσο από την ώρα που έφυγε από την ομάδα. Να επιστρέψει εκεί όταν τελειώσει την καριέρα του για να αναλάβει ρόλο πρεσβευτή της «βασίλισσας» ανά τον κόσμο και να την εκπροσωπεί με το κύρος του σε διάφορες εκδηλώσεις στον πλανήτη.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι ο Μαρσέλο δεν το έχει πάρει ακόμα απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του. Πιστεύει ότι μπορεί να παίξει κι άλλο και μάλιστα θεωρεί ότι αυτό θα μπορούσε να το κάνει στον Ολυμπιακό, από τον οποίο είχε μείνει ενθουσιασμένος όσον αφορά στην υποδοχή του. Άλλωστε και η άκομψη ανάρτηση που είχε κάνει πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι τέτοιο ήθελε να δείξει. Ανεπιτυχώς.

Πολύ σύντομα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη συνέχεια, με τον Ολυμπιακό να εξακολουθεί να έχει απόλυτο σεβασμό στο μέγεθος του ποδοσφαιριστή και στα μυθικά επιτεύγματά του, όπως και στο μεγάλο κέρδος που είχε σε διεθνή απήχηση μόνο και μόνο που ένας τέτοιος παίκτης φόρεσε τη φανέλα του. Αλλά είναι αλήθεια ότι μια απολύτως ταιριαστή και για τις δύο πλευρές συμφωνία θα ήταν το προτιμότερο.

Όσο για κάποια ειρωνικά στα social media που κυκλοφορούν από Έλληνες φιλάθλους το τελευταίο διάστημα για τον Μαρσέλο, δεν τιμούν κανέναν. Ασχέτως με το αν μπορεί πια ή όχι.