Ο Ολυμπιακός κρατάει τα «κλειδιά» για Μαντσίνι

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού; Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή. Εκείνο, όμως, που μπορεί να τονιστεί είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που κρατάει τα «κλειδιά» της υπόθεσης. 

Ο Ολυμπιακός κρατάει τα «κλειδιά» για Μαντσίνι

Τι εννοούμε; Είναι στο χέρι του να τον κάνει δικό του, εφόσον δεν προκύψει κάτι την τελευταία στιγμή από το εξωτερικό για τον εξτρέμ του Άρη. Η αλήθεια είναι ότι ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες εκτός Ελλάδας, αλλά δεν είναι τέτοιες που μπορούν να ανταγωνιστούν ως όνομα και ως προοπτική τον Ολυμπιακό.

Για να μην προχωρήσει η υπόθεση του Μαντσίνι, ένα πράγμα θα πρέπει να συμβεί: Να βρει κάτι άλλο ο πρωταθλητής Ελλάδας σε μία εποχή που δεν είναι και η ιδανικότερη για παίκτες-λαχεία ή παίκτες πρώτης γραμμής.

Οι επαφές ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό θα κορυφωθούν τις επόμενες μέρες, θα διευθετηθούν και κάποια θέματα ανάμεσα στον Μαντσίνι και τους «κίτρινους» και φαίνεται ότι πρόκειται για μία υπόθεση που έχει μπει πλέον στις... ράγες για να επιτευχθεί το ντιλ.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν θα κινηθεί και για δεύτερο εξτρέμ ή θεωρηθεί ότι ο Μαντσίνι είναι εκείνος που θα δώσει τις λύσεις που ψάχνει ο Ολυμπιακός από τα άκρα της επίθεσης.