Ολυμπιακός: Μόνο ένας Μουντιαλικός στο ντέρμπι

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έτοιμος για ακόμη ένα μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό πριν από το Μουντιάλ, το οποίο σκέφτονται ήδη οι εκτός αποστολής με την ΑΕΚ Ουί Τζο, Σισέ και Κούντε. Και οι τρεις μεγάλες μεταγραφές που θα λείπουν...

Ολυμπιακός: Μόνο ένας Μουντιαλικός στο ντέρμπι

Τα έφερε έτσι, λοιπόν, η... ζωή και στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα είναι παρών μόνο ένας από τους τέσσερις Μουντιαλικούς ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας, ενώ δύο από τις πολύ ηχηρές μεταγραφές των πρωταθλητών επίσης δεν υπολογίζονται.

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ θα αποτελέσει και σε αυτό το ματς τον ακρογωνιαίο λίθο για τη λειτουργία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον διεθνή Νοτιοκορεάτη μέσο να ετοιμάζεται για ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση, αυτή τη φορά θέλοντας να τη συνδυάσει και με μία νίκη. Κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στα δύο προηγούμενα ντέρμπι που είχε έξοχη παρουσία, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Οι άλλοι τρεις παίκτες που θα αγωνιστούν σε λίγες μέρες στο Μουντιάλ, ο Χουάνγκ Ουί Τζο επίσης με τη Ν. Κορέα, ο Σισέ με τη Σενεγάλη και ο Κούντε με το Καμερούν έμειναν εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ήδη το μυαλό τους βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας (ντεφορμάρισμα, ανετοιμότητα, θέσεις ξένων) δεν είναι στο πλάνο του Μίτσελ για την τελευταία αναμέτρηση πριν από τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Επίσης είναι έξω δύο (συν μία) από τις πιο δυνατές μεταγραφές που έκανε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Ο Μαρσέλο και ο Βρσάλικο που κρίνονται ανέτοιμοι και για τέτοια ντέρμπι η ομάδα σίγουρα τους υπολόγιζε όπως και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που επίσης κόστισε πολλά χρήματα, αλλά ούτε αυτός θα είναι διαθέσιμος.

Ο Μίτσελ, όπως και κάθε προπονητής, ασχολείται φυσικά με αυτούς που έχει στη διάθεσή του και όχι με εκείνους που δεν έχει. Σίγουρα όμως είναι αξιοσημείωτες έξι απουσίες παικτών από τους οποίους ο Ολυμπιακός θα περίμενε πολλά υπό άλλες συνθήκες για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (13/11-19.30)