Άρης: Δίχως τον (απείθαρχο) Μαντσίνι, αλλά με Οντουμπάτζο, στα Γιάννενα

Ο Μαντσίνι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, για το Κυριακάτικο ματς (13/11) με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα,  αντίθετα με τον Οντουμπάτζο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στη διάθεση του Πάρντιου.

 

Άρης: Δίχως τον (απείθαρχο) Μαντσίνι, αλλά με Οντουμπάτζο, στα Γιάννενα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη με την τελευταία προπόνηση πριν τον Κυριακάτικο αγώνα (13/11, 16.00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες»

Με μια σημαντική απουσία θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού ο Πάρντιου δεν υπολογίζει τον Μαντσίνι με την ενημέρωση των «κίτρινων» να αναφέρει «ο Άρης είναι πάνω από όλους και με γνώμονα αυτό λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις, κανείς δεν είναι πάνω από τον Άρη».

Κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα ο Μαντσίνι υπέπεσε σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμεινε και ο Πάπε Σέικ Ντιόπ ο οποίος δεν έχει ακόμα ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις ως τώρα.

Αντίθετα κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Οντουμπάτζο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (13/11), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 (τελευταία του Α’ γύρου της κανονικής περιόδου).

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (16:00) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων ("οι Ζωσιμάδες") αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Νταμπό, Λούις Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Μαρμαρίδης, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Ντιόπ, Ροντρίγκεζ, Χαίροβιτς, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Καρακασίδης».