Ολυμπιακός: Κρίσιμη μέρα για Γκάρι Ροντρίγκες - Η καθοριστική «τριάδα»

O Γκάρι Ροντρίγκες έκανε μία σοβαρή προσπάθεια την περασμένη εβδομάδα για να προλάβει το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ολυμπιακός: Κρίσιμη μέρα για Γκάρι Ροντρίγκες - Η καθοριστική «τριάδα»

Τελικά είδε το ματς από την τηλεόραση. Με τον Λεβαδειακό δεν υπήρχε κανένας λόγος να πιεστεί για να παίξει σε ένα γήπεδο που ήταν τραγικός ο αγωνιστικός χώρος και πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Αφρικανός εξτρέμ έχει πιθανότητες να μπει στην αποστολή. Όχι να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αλλά έστω να κάτσει στον πάγκο. Όλη την εβδομάδα έκανε διπλές θεραπείες για να προλάβει την ΑΕΚ και σήμερα φαίνεται ότι είναι το κρίσιμο τεστ για τον Ροντρίγκες.

Αν προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς δίχως να παραπονεθεί για ενοχλήσεις, τότε θα τον δούμε στην αποστολή.

Καθοριστικοί οι Ιν-Μπομ, Μπιέλ και Μασούρας

Στην προσπάθεια που θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός να «πνίξει» με την πίεση την ΑΕΚ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα θα έχουν σημαντικότατο ρόλο οι Μπιέλ, Μασούρας, Ιν-Μπομ και φυσικά όποιον επιλέξει φορ ο Μίτσελ.

Σε αυτήν τη συνθήκη θα βάζαμε και τον Χάμες, που στη Λεωφόρο δεν σταμάτησε με τη σειρά του να πρεσάρει, αλλά δεν το έκανε με τη συχνότητα που το έκαναν οι Μπιέλ, Μασούρας, Ιν-Μπομ, Μπακαμπού και Ελ Αραμπί.

Ειδικά ο Νοτιοκορεάτης είναι ο παίκτης που θα σηκώσει πολύ μεγάλο φορτίο στο συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς αποτελεί τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που βρίσκεται παντού! Επιβαρύνθηκε στη Λιβαδειά, αλλά έως την Κυριακή υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για την αποθεραπεία.

Είναι «κλειδί» για τους πρωταθλητές να βάλουν στοπ στο πρεσάρισμα ψηλά που ασκεί η ΑΕΚ σε όλα τα παιχνίδια της και το οποίο της αποφέρει καρπούς. Κι αυτό γιατί πολύ απλά θα τη βγάλει έξω από τα νερά της και ουσιαστικά θα την κάνει να... χορεύει στον δικό τους ρυθμό.