Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Πάντα ψηλά με Οζέγκοβιτς, το πάλεψαν ως το τέλος οι Γιαννιώτες (Highlights)

Ο Βόλος με πρωταγωνιστή τον Οζέγκοβιτς νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Προσπάθησαν στον τέλος για την ισοφάριση οι Γιαννιώτες μετά το γκολ του Μπάλαν, είχαν δοκάρι με τον Παμλίδη! 

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Πάντα ψηλά με Οζέγκοβιτς, το πάλεψαν ως το τέλος οι Γιαννιώτες (Highlights)

Ο Βόλος επικράτησε του ΠΑΣ στο Πανθεσσαλικό με 2-1 κάνοντας πολύ καλό ματς στο δεύτερο ημίχρονο και βρίσκοντας τα γκολ με τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ενώ πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΣ ήταν καλός στο πρώτο μέρος, αλλά το γρήγορο γκολ στην επανάληψη τον επηρέασε και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα. Όπως συνήθως μακριά από τα Γιάννενα, ενώ τώρα περιμένει τον Άρη με ανάγκη για βαθμούς.

Ο Βόλος μπήκε δυνατά για να πιέσει, αλλά στο 7΄ο Τσοκάνης τραυματίστηκε (πρώτη εκτίμηση: θλάση στον τετρακέφαλο) με συνέπεια να χαθεί η συνοχή στο κέντρο. Ο ΠΑΣ το εκμεταλλεύτηκε, ισορρόπησε και μάλιστα είχε την καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος, με γυριστό του Παμλίδη από κοντά στο 21' να φεύγει άουτ. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν παρά τη δράση του Ντέλετιτς από δεξιά, με τον Σέρβο να έχει σέντρα σουτ στις καθυστερήσεις που εξουδετέρωσε ο Αθανασίου.

Η δυναμική είσοδος του Βόλου στην επανάληψη έφερε πολύ γρήγορα ένα γκολ, με την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς από κοντά να βρίσκει στόχο μετά την ωραία σέντρα του Λούνα στο 47'. Ο ΠΑΣ θέλησε να αντιδράσει, με τον Βόλο να βρίσκει πιο εύκολα χώρους στις αντεπιθέσεις, έχοντας πια στον άξονα τον Ντέλετιτς και στα πλάγια τον Νοκέρ. Το 2-0 έγινε στο 55' μετά από λάθος του Παντελάκη, σουτ του Πάολο Φερνάντες και ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς με παρέμβαση στην πορεία της μπάλας σκόραρε ξανά. Στο 69' ο Βόλος είχε ευκαιρία με τον Ντέλετιτς και κρατούσε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τον ΠΑΣ να αλλάζει το σύστημα αλλά να μη βρίσκει φάσεις. Στο 77' έκανε την πρώτη ευκαιρία με σουτ του Ροσέρο που μπλόκαρε ο Κλέιμαν. Ο Βόλος απείλησε στο 79' με κεφαλιά του Εσκοβάλ, αλλά ήταν απρόσεκτος στο 82' καθώς ο Μορέιρα βρήκε στον χώρο τον Κλόντιου Μπάλαν που πλάσαρε τον εξερχόμενο Κλέιμαν για το 2-1. Στο τέλος έγινε θρίλερ! Στο 87' ο Κλέιμαν μπλόκαρε το κοντινό πλασέ του Ροσέρο που υποδείχτηκε οφσάιντ, αλλά αν έμπαινε η μπάλα μάλλον το γκολ θα μετρούσε στον έλεγχο. Ο ΠΑΣ τα έδωσε όλα για όλα για την ισοφάριση, είχε δοκάρι στο 91' με τον Παμλίδη (κεφαλιά) και ευκαιρία με τον Παντελάκη στο 93'!

Μικρογραφία

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Σκόρερ: 47' Οζέγκοβιτς 1-0, 55' Οζέγκοβιτς 2-0, 82' Μπάλαν 2-1

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: 27' Μεσκίδα, 36' Σιέλης, 62' Πήλιος

Συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ: Kλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (9’ λ.τ. Μεταξάς), Μπαριέντος, Φερνάντες (80' Κούτσιας), Μεσκίδα (46' Νοκέρ), Ντέλετιτς (86' Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86' Β. Φερνάντεζ)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Σόρια, Μπαγκαλιάνης, Παντελάκης, Πήλιος, Μπιλμπαο, Τζήμας, Λιάσος (64' Μπάλαν), Ροσέρο, Μορέιρα, Παμλίδης