ΠΑΟΚ: Με απουσίες στη Νίκαια για το ματς με τον Ιωνικό

Ο ΠΑΟΚ σήμερα (10/11, 21.30), κόντρα στον Ιωνικό, για την 12η αγωνιστική της Super League, θα έχει σημαντικές απουσίες με τους Κούρτιτς και Κουλιεράκη να είναι μεταξύ εκείνων.

ΠΑΟΚ: Με απουσίες στη Νίκαια για το ματς με τον Ιωνικό

Δίχως σημαντικά στελέχη του θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στη Νίκαια, στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 12η αγωνιστικής της Super League (10/11, 21.30, COSMOTESPORT 1).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του για την επικείμενη αναμέτρηση τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη , ο οποίος προτιμήθηκε να μείνει εκτός για λόγους αποφόρτισης, όπως και τους Μάριο Τσαούση, Κάλεντ Νάρεϊ, Βιεϊρίνια, Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρη Λύρατζη.

Έτσι την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης απαρτίζουν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες , Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Μπράντον, Ολιβέιρα, Ρικάρντο.

Από εκεί και πέρα ο κόουτς του «Δικεφάλου του βορρά» στην τελευταία προπόνηση έριξε το βάρος στην τακτική και τις στατικές φάσεις, για τις οποίες έγινε ειδικό πρόγραμμα.