Καμαρά, η αποκάλυψη του Ολυμπιακού

Ο 21χρονος χαφ που έχει κλέψει καρδιές και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε αυτό το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Καμαρά, η αποκάλυψη του Ολυμπιακού

Εάν έψαχνε κανείς την αποκάλυψη αυτών των πρώτων έξι επίσημων αγώνων που έχει παίξει ο Ολυμπιακός σίγουρα θα την έβρισκε στο πρόσωπο του Μαντί Καμαρά. Είναι από τις μεταγραφές που περνάνε στα… ψιλά και απασχολούν ελάχιστο κόσμο όταν γίνονται, αλλά στην πορεία αποδεικνύονται πολύ χρήσιμες. Τέτοια περίπτωση είναι ο 21χρονος χαφ, ο οποίος έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν.

Ο Καμαρά είχε δείξει από την προετοιμασία ότι θα είναι μία πολύ καλή μεταγραφή. Άλλο όμως οι προπονήσεις και τα φιλικά και άλλο τα επίσημα ματς. Σε αυτά τα έξι ματς ο Καμαρά ήταν σε όλα βασικός και αλλαγή έγινε μόνο στη ρεβάνς της Ελβετίας όταν ο Μαρτίνς τον έβγαλε στο 72’ της αναμέτρησης.

Η εικόνα του στις έξι αναμετρήσεις είναι εντυπωσιακή με αστείρευτες δυνάμεις και φοβερά τρεξίματα. Είναι ο παίκτης που βρίσκεται σε κάθε σημείο του γηπέδου. Βοηθάει τα μέγιστα στο ανασταλτικό κομμάτι τρέχοντας μέχρι το 90’ και αποδεικνύεται σε μία πολύ σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι έχουμε δει έναν παίκτη να δοκιμάζει συχνά-πυκνά το πόδι του έξω από την περιοχή. Δεν φοβάται να ψάξει το σουτ και θα μπορούσε στα ματς με τη Λουκέρνη αν ήταν λίγο πιο τυχερός να έχει σκοράρει.

Σαφώς, βέβαια και ο Μαντί Καμαρά έχει ακόμα «θέματα». Είναι λογικό για ένα παιδί 21 ετών να μην είναι τέλειο. Θέλει αρκετή δουλειά στις πάσες του και φυσικά να μην είναι τόσο επιρρεπής στο λάθος. Έχει το εύκολο λάθος, αλλά αυτό είναι θέμα απειρίας.

Όπως και να ‘χει ο Μαντί Καμαρά είναι η αποκάλυψη του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της σεζόν. Ένας παίκτης που ήρθε από την Αζαξιό έπειτα από εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο. Ακόμα έχει το μειονέκτημα της γλώσσας, αφού δεν γνωρίζει καθόλου καλά αγγλικά. Ο Παπέ Σισέ είναι ο άνθρωπος που τον έχει από κοντά από την πρώτη στιγμή και τον βοηθάει, αλλά όλοι μέσα στην ομάδα έχουν να λένε για το χαμογελαστό «διαμάντι» του Ολυμπιακού, το οποίο άνοιξε και την πόρτα της Εθνικής Γουινέας.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ