ΠΑΟΚ και Stoiximan ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το 2025

Η Stoiximan ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια τη χορηγική της συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ και Stoiximan ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το 2025

«Το 2017, στην ανακοίνωση της έναρξης της χορηγικής μας συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, είχα αναφερθεί σε τρεις λέξεις: θέληση, όραμα, συνεργασία. Αυτές αποτέλεσαν την ουσία της συνεργασίας μας μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουν να είναι η στέρεα βάση για το κοινό μας μέλλον.

Σήμερα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε έναν από τους πιο ιστορικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στη χώρα, με τον οποίο μοιραζόμαστε τις κοινές αξίες της επιμονής, του πείσματος της διαρκούς προσπάθειας», δήλωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η συνεργασία μεταξύ της Stoiximan και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιλαμβάνει σήμανση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αυξημένη τηλεοπτική προβολή, ενέργειες marketing για τη βελτίωση της εμπειρίας του φιλάθλου αλλά και κοινό πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Από την πλευρά του, ο Deputy CEO Commerce & Marketing της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ευάγγελος Χρυσοχόος, τόνισε πως: «Δεν είναι απλά μια συνεργασία. Έχει χτιστεί μια φιλία σε αυτήν τη συνεργασία. Εγώ είμαι πιο νέο μέλος στην ομάδα, αλλά εισέπραξα αυτό το κλίμα στον δρόμο για την ανανέωση της συνεργασίας. Το κατάλαβα όταν όλοι στην ΠΑΕ ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία. Τα τμήματα μαρκετινγκ και κοινωνικής ευθύνης των δυο εταιριών συνεργάζονται άψογα και χαιρόμαστε που αυτό θα συνεχιστεί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη συνεργασία με μεγάλη ευθύνη για τα όσα θα προσφέρουμε στους φιλάθλους.»