Μήτογλου: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στην Τρίπολη»

Ο Σίμος Μήτογλου ενόψει του σημερινού (20.30) αγώνα της ΑΕΚ, με τον Αστέρα, στην Τρίπολη, μίλησε για «εξαιρετικό κλίμα» κι επεσήμανε ότι οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να συνεχίσουν κατ' αυτόν τον τρόπο και κόντρα στους Αρκάδες. 

Μήτογλου: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στην Τρίπολη»

Για την αναμέτρηση της ΑΕΚ μ' αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη (06/11, 20.30) μίλησε ο Σίμος Μήτογλου στην κάμερα της NOVA.

O διεθνής Έλληνας στόπερ, που αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα (λόγω των απουσιών Βίντα και Μουκουντί) είπε πως το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ είναι εξαιρετικό, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτογλου:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να κοιτάμε τη νίκη σε κάθε ματς, θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να είμαστε δυνατοί».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα υπάρξει και η αλλαγή του καιρού, πρέπει να τα αναλύσουμε όλα, έχουμε δει κάποια πράγματα από τον αντίπαλο, θα δούμε κι άλλα και πάμε για τη νίκη».

Για το αν κάνει πιο δύσκολο το έργο της ΑΕΚ η ανάγκη για βαθμούς των γηπεδούχων: «Σίγουρα θα το κάνει πιο δύσκολο. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, έχουμε δει πως μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, εκτός έδρας δεν του βγήκαν κάποια πράγματα, αλλά εντός έδρας είναι πολύ δυνατή ομάδα».