Ατρόμητος-Άρης 0-0: Εντάσεις χωρίς νικητή

Πάλι δεν μπόρεσαν τρίποντο Ατρόμητος και Άρης στο 0-0 του Περιστερίου. Φλύαρη κατοχή ο Άρης, ευκαιρίες ο Ατρόμητος που φωνάζει για πέναλτι σε χέρι του Γκρέι που δεν δόθηκε από τον Ζαμπαλά. Ένταση οπαδών στο ημίχρονο. 

Ατρόμητος-Άρης 0-0: Εντάσεις χωρίς νικητή

Πάλι χωρίς νίκη έμειναν Ατρόμητος και Άρης (0-0) χάνοντας κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Από ένα ημίχρονο για τις δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο να πέφτει πάνω στον Κουέστα στην επανάληψη και να διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε από τον Ζαμπαλά σε χέρι του Γκρέι στο 70', αν και ο διαιτητής είδε ξανά τη φάση στο μόνιτορ. Σπουδαίοι οι γκολκίπερ όταν χρειάστηκε.

Προσεκτικό ξεκίνημα για τις δύο ομάδες, με τον Κόλμαν να έχει προωθημένο τον Κλωναρίδη και χωρίς καθαρό σέντερ φορ, ενώ ο Άρης πήρε σταδιακά τον έλεγχο και είχε ένα τέρμα του Φαμπιάνο στο 14' μετά από κόρνερ του Μαντσίνι, αλλά ο Βραζιλιάνος είχε κάνει χέρι όπως διαπιστώθηκε στο VAR. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη αλλά και ο Άρης δεν μπορούσε να κάνει φάσεις παρά την υπεροχή. Το ματς κύλησε σε αυτό το τέμπο μέχρι το τέλος του κακού πρώτου μέρους, με τον Άρη φλύαρο (είχε 60-40 κατοχή) και τον Ατρόμητο με κάποιες αντεπιθέσεις να μην μπορεί να απειλήσει. Στις καθυστερήσεις ο Ιτούρμπε βρέθηκε πλάγια στην περιοχή, αλλά το σουτ δε βρήκε στόχο.

Με καθυστέρηση άρχισε το δεύτερο μέρος καθώς υπήρξε ένταση ανάμεσα σε οπαδούς στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου (με οπαδούς του Ατρόμητου να επιχειρούν να κινηθούν προς την εξέδρα των φίλων του Άρη), με τον Πάρντιου να κάνει δύο αλλαγές από το ξεκίνημα. Ο Άρης απείλησε στο 47' με τον Γκρέι και λίγο αργότερα με τον Ιτούρμπε, ενώ στο 51' ο Μάνου Γκαρθία δεν αξιοποίησε την ωραία ενέργεια του Μαντσίνι. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος με τον Γκρέι στο 56' να χάνει ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά και τον Άρη να ψάχνει το γκολ.

Ο Ατρομητος ξαφνικά ανέβασε στροφές και είχε διπλή ευκαιρία στο 60' με τον Κούεστα να αποκρούει κοντινές προσπάθειες του Κούεν και του Ρομπάιγ. Σε ετοιμότητα και ο Γιαννιώτης στο 63' σε σουτ του Ετέμπο. Στο 70΄η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του Γκρέι στην περιοχή του Άρη, αλλά παρά την εξέταση της φάσης στο VAR ο Ζαμπαλάς δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, θεωρώντας ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Με εντονότατες και επίσημες τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Καμάτσο πέρασε τον Γιαννιώτη στο 72' αλλά πήγε πολύ πλάγια και δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά. Στο 80' ο Γιαννιώτης έδιωξε τη σέντρα σουτ του Εμπακατά και ένα λεπτό αργότερα ο Κιάρτανσον σούταρε άστοχα. Ο Κουέστα στο 89' απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Μουνίθ που μόλις είχε μπει στο ματς. Στις καθυστερήσεις ο Γιαννιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μάνου Γκαρθία στην τελευταία φάση του αγώνα.

Μικρογραφία

Ατρόμητος-Άρης 0-0

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Κίτρινες: 20' Έντερ, 43' Κούεν, 90' Μουνίθ - 29' Μαντσίνι, 56' Φαμπιάνο, 87' Μάνου Γκαρθία

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ, Κούεν (88' Μουνίθ), Έρλινγκμαρκ (88' Οικονομίδης), Ροτάριου, Κλωναρίδης (74' Κιάρτανσον), Ρομπάιγ

Αρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο (46' λ.τ. Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (65' λ.τ. Ενκουλού), Μαζικού, Νταμπό (46' Μάνου Γκαρθία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (60' Καμάτσο), Γκρέι (72' Πάλμα)