Λαμία – Βόλος 2-2: Γκολ και θέαμα στο «Αθανάσιος Διάκος»

Λαμία και Βόλος σε ένα από τα καλύτερα, μέχρι σήμερα, παιχνίδια του πρωταθλήματος, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο «Αθανάσιος Διάκος». Δυο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, ισάριθμες απάντησαν οι Θεσσαλοί (2-2). 

Λαμία – Βόλος 2-2: Γκολ και θέαμα στο «Αθανάσιος Διάκος»

Ύστερα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία και Βόλος τα έδωσαν για τη νίκη αλλά τελικά πήραν από έναν βαθμό (2-2).

Η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη. Πίεσε ψηλά, έβαλε δύσκολα στον Βόλο που έχει βέβαια την ποιότητα από τη μέση και μπροστά να απειλήσει κι αυτό έκανε.

Η ομάδα του Φέστα είχε δοκάρι και γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο ενώ δημιούργησε κι άλλες φάσεις για να σκοράρει, ωστόσο ο Βόλος κατάφερε στο 38’ να ισοφαρίσει με ωραίο σουτ του Πάολο Φερνάντες, ωστόσο η Λαμία στην επόμενη επίθεση…έκρυψε την μπάλα και ο Νούνιες την «εμφάνισε» στα δίχτυα των Θεσσαλών. 2-1 μπροστά η Λαμία δίκαια στο πρώτο μέρος, αλλά ο Βόλος επέστρεψε στην επανάληψη.

Οι αλλαγές του Μπράτσου βοήθησαν. Ο Βόλος έγινε πιο επιθετικός, η Λαμία έδωσε χώρο και στο 56’ ο Μπαριέντος με καταπληκτικό σουτ μετά την ωραία συνεργασία με τους Τσοκάνη, Πάολο Φερνάντες έγραψε το 2-2.

Στο τελευταίο μισάωρο, η αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος» έγινε…ροντέο, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις για γκολ αλλά το 2-2 δεν άλλαξε. Οι αλλαγές και των δύο προπονητών, έδειχναν πως θέλουν το «τρίποντο» αλλά το τελικό αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε πως είναι δίκαιο ύστερα από ένα καταπληκτικό 90λεπτο.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Λαμία – Βόλος 2-2

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Δοκάρια: 2' Σλίβκα, 59' Τσιλούλης

Σκόρερ: 10’ Ντε Βινσέντι, 39’ Νούνιες – 38’ Πάολο Φερνάντες, 56’ Μπαριέντος

Οι συνθέσεις…

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ - Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ – Τζανδάρης, Σλίβκα – Τσιλούλης (67’ Γιακουμάκης), Νούνιες (83’ Ασκόφσκι), Nτε Βινσέντι (77’ Μπεχαράνο) – Μανούσος (76’ Μποάκιε)

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Ουές (46’ Λούνα) – Τσοκάνης, Μπαριέντος – Πάολο Φερνάντες (86’ Πίρινεν), Νοκέρτ (46’ Μεθκίδα), Ντέλετιτς (68’ Κούτσιας) – Οζέγκοβιτς (86’ Ματίγια)