ΠΑΟΚ: «Μέσα» για ΠΑΣ οι Μπράντον και Ζίβκοβιτς

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα συμπεριλήφθηκαν οι Μπράντον Τόμας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

ΠΑΟΚ: «Μέσα» για ΠΑΣ οι Μπράντον και Ζίβκοβιτς

Την προετοιμασία τους για την Σαββατιάτικη (5/11) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» περιελάμβανε ασκήσεις στον τομέα της τακτικής, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στημένες μπάλες, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για την εν λόγω αναμέτρηση τον τιμωρημένο Γιάσμιν Κούρτιτς αλλά και τους τραυματίες Μάριο Τσαούση, Λευτέρη Λύρατζη, Αντρέ Βιεϊρίνια και Κάλεντ Νάρεϊ, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψαν οι Μπράντον Τόμας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Αναλυτικά, την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα και Μπράντον.