Ολυμπιακός: Οι δρόμοι για τον Ουί-Τζο

Για τον Ουί-Τζο ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη μάχη να τον πείσει να πει το «ναι» και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ολυμπιακός: Οι δρόμοι για τον Ουί-Τζο

Οι Πειραιώτες είχαν πιστέψει στον Νοτιοκορεάτη, ο οποίος είναι γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοσή του. Και δεν είναι μόνο το ότι δεν έχει σκοράρει αλλά η γενικότερη εικόνα του στον Ολυμπιακό.

Ενόψει Ιανουαρίου είναι λογικό να έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το μέλλον του. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά για τον Ουί-Τζο και δεν μπορεί να φύγει από την ομάδα του Πειραιά για άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ, κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να εγγραφεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες, αλλά μπορεί να παίξει σε μόλις δύο συλλόγους της ίδιας συνομοσπονδίας.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Ουί-Τζο έχει παίξει για 20 λεπτά με την Μπορντό και στην Ελλάδα ήρθε δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, παίζοντας με τον Ολυμπιακό. Εάν επιστρέψει στη Νότιγχαμ, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί παρά μόνο να συμμετέχει στις προπονήσεις της.

Σε ευρωπαϊκή ομάδα μπορεί να παίξει ξανά μόνο στην Μπορντό. Εκτός αν ο Ουί-Τζο φύγει για την Κορέα ή την Ιαπωνία ή τέλος πάντων σε χώρα που δεν ανήκει στην ομοσπονδία της ΟΥΕΦΑ.