Παναθηναϊκός: Διορία μέχρι την Παρασκευή ο Ρινάλντι για τις 100.000 ευρώ

Ο πρώην «πράσινος» αναμένει μέχρι την Παρασκευή την καταβολή του ποσού των 100.000 ευρώ από την ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει τον διακανονισμό για τις οφειλές των 820.000 ευρώ. 

Παναθηναϊκός: Διορία μέχρι την Παρασκευή ο Ρινάλντι για τις 100.000 ευρώ

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι ήταν ένας οικονομικός «βραχνάς» για τον Παναθηναϊκό με οφειλές οι οποίες ανέρχονται σε 820.000 ευρώ.

Το «τριφύλλι» έκανε πρόταση στον Αργεντινό την καταβολή των 100.000 ευρώ ως προκαταβολή και την σταδιακή αποπληρωμή του χρέους του προς το ποδοσφαιριστή με μηνιαίες δόσεις των 30.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε την πρόταση των «πρασίνων» με τον όρο να του καταβληθεί η προκατοβολή των 100.000 μέχρι την Παρασκευή.

Σε καλή κατάσταση ο Μακέντα, μέσα με Λάρισα οι Δώνης και Μουνιέ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τις δύο πρώτες προπονήσεις του με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε ο Φεντερίκο Μακέντα, δείχνοντας μέχρι στιγμής ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων αναμένεται να βγουν σήμερα (5/9), ώστε να γνωρίζει και ο Δώνης πότε μπορεί να υπολογίζει στον Ιταλό επιθετικό.

Ακόμα, οι Άντονι Μουνιέ και Χρήστος Δώνης ακολούθησαν την Τρίτη διπλή θεραπεία και αναμένεται να βρίσκονται στην διάθεση του τεχνικού των «πρασίνων» για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με την Λάρισα.