Σήμερα (5/9) η εκδίκαση της προσφυγής της Super League κατά της ΕΠΟ

Το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) εκδικάζεται η προσφυγή της Λίγκας κατά της ΕΠΟ για τον αριθμό των προβιβασμένων και υποβιβασμένων ομάδων στα ελληνικό πρωτάθλημα. 

Σήμερα (5/9) η εκδίκαση της προσφυγής της Super League κατά της ΕΠΟ

Σήμερα (5/9) στις 16:00 αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση της προσφυγής της Super League κατά της ΕΠΟ, ώστε να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβάζονται και θα ανεβαίνουν κατηγορία.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λίγκα είχε συντάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος η οποία προέβλεπε τον υποβιβασμό τριών ομάδων από τη μεγάλη κατηγορία και την άνοδο μίας από την Football League. Ωστόσο, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε, αφού η προκήρυξη είχε περάσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, ότι πρέπει να υποβιβαστούν απ' ευθείας ο 14ος, ο 15ος και ο 16ος της Super League και να προβιβαστεί απ' ευθείας ο 1ος της Football League. Παράλληλα θα πρέπει να γίνει και ένας αγώνας μπαράζ για μία θέση στην πρώτη κατηγορία, μεταξύ του 13ου της Super League και του 2ου της Β’ Εθνικής.

Γι' αυτό η Λίγκα κατέθεσε προσφυγή κατά της ΕΠΟ και από σήμερα το απόγευμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβάζονται και θα υποβιβάζονται στις κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος.