Ολυμπιακός: Η «νεολαία» στην ερυθρόλευκη άμυνα απέναντι στη «διψασμένη» Ναντ

Ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναντ (3/11, 19.45), με τον Καλογερόπουλο να δοκιμάζεται στην προπόνηση της Τρίτης (1/11) με τους βασικούς! 

Ολυμπιακός: Η «νεολαία» στην ερυθρόλευκη άμυνα απέναντι στη «διψασμένη» Ναντ

Είναι λογικό όταν ο ένας στόχος έχει φύγει (η Ευρώπη) και ακολουθεί το... μισό πρωτάθλημα που θα παιχτεί στο ντέρμπι της Λεωφόρου την Κυριακή (6/11, 19.30), ο Μίτσελ να κάνει μία αξιολόγηση της κατάστασης του Ολυμπιακού και σε ποιο ματς θα πρέπει να στοχεύσει περισσότερο.

Ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναντ. Μια Ναντ, η οποία «διψάει» για τη νίκη, γιατί θέλει να προκριθεί στα «μπαράζ» του Europa League τον Φεβρουάριο, μολονότι εκεί θα συναντήσει μία ομάδα θα «υποβιβαστεί» από το Champions League.

Τα «καναρίνια» μπορεί να έχουν πιο εύκολο έργο στο Europa Conference League, εφόσον βγουν 3οι στον όμιλο, αλλά από τα ρεπορτάζ στην Γαλλία μπορούμε να αντιληφθούμε ότι έρχονται στη χώρα μας για να πάρουν το διπλό στο Φάληρο.

Ο Μίτσελ λοιπόν σκοπεύει να κατεβάσει μία νεανική ομάδα, βάσει των όσων δοκίμασε στην προπόνηση της Τρίτης (1/11). Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη όλα όσα έγιναν στην τελευταία προπόνηση, τότε μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να δούμε τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια (σ.σ. στην Λεωφόρο θα ξεκινήσει ο Πασχαλάκης), τους Ανδρούτσο και Βρουσάι δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στην τετράδα της άμυνας και τους Ρέτσο - Καλογερόπουλο ως δίδυμο στόπερ!

Αυτό θα αλλάξει μόνο αν οι Σισέ και Βρσάλικο πείσουν τον Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει στον Ρέντη το απόγευμα της Τετάρτης (2/11, 18.00), ότι μπορούν να βοηθήσουν από την αρχή.

Προς το παρόν, τα φαβορί για την τετράδα της άμυνας είναι οι Ανδρούτσος, Ρέτσος, Καλογερόπουλος και Βρουσάι!