Καραπαπάς σε εκπρόσωπο ΕΠΟ: «Αφού δεν ξέρεις, γιατί ήρθες;»

Τι είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς στον εκπρόσωπο της ΕΠΟ Γιώργο Χατζησαρόγλου στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League. 

Καραπαπάς σε εκπρόσωπο ΕΠΟ: «Αφού δεν ξέρεις, γιατί ήρθες;»

Την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, προκάλεσε το γεγονός ότι κατά την παρουσία του στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Γιώργος Χατζησαρόγλου δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή και έχουν να κάνουν με την επαγγελματική διαιτησία και το ποσοστό που δίδεται από τις ΠΑΕ στην ΕΠΟ για τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα. Όλα αυτά ενόψει της προγραμματισμένης για την Τετάρτη (2/11) Γ.Σ. της ομοσπονδίας.

Ο κ. Χατζησαρόγλου δεν θέλησε να μιλήσει για το τι πρόκειται να κάνει η ΕΠΟ και ο πρόεδρός της σχετικά με αυτά τα ζητήματα στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση και ο κ. Καραπαπάς ουσιαστικά του είπε ότι δεν είχε κανένα νόημα η παρουσία του στο Δ.Σ. της λίγκας.

«Αφού μας λες δεν ξέρεις τι θα κάνει ο Μπαλτάκος αύριο στη Γενική Συνέλευση, εδώ γιατί ήρθες;» ρώτησε τον Γιώργο Χατζησαρόγλου ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού. «Αν δεν εκπροσωπείς την ΕΠΟ και αν ο Μπαλτάκος δεν σας ενημερώνει για τίποτα, τότε ποιό το νόημα της παρουσίας σου εδώ;»