ΠΑΟΚ: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού παίκτη της β' ομάδας - Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα αγνώστων στην περιοχή του λιμανιού Θεσσαλονίκης έπεσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β', Γιάννης Μανωλιούδης.

ΠΑΟΚ: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού παίκτη της β' ομάδας - Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο

Ένα αποτρόπαιο γεγονός σημειώθηκε στην περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή της β' ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μανωλιούδη, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Ολυμπιακού Ρεθύμνου.

Ο 19χρονος αμυντικός ήταν έξω με φιλικά πρόσωπα, όταν δέχθηκε επίθεση από ομάδα επτά ατόμων, τα οποία και τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς.

Ως αποτέλεσμα, ο άτυχος παίκτης διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά με σοβαρά τραύματα (κάταγμα ζυγωματικού, διάσειση).

Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση το Λιμενικό, ενημερώνοντας ότι έχουν συλληφθεί οι δύο από τους επτά δράστες. Αναλυτικά:

«Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ηλικίας 21 και 22 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης για παράβαση των άρθρων 309, 45 και 94 του Π.Κ..

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στην προβλήτα Α΄ του λιμένα Θεσσαλονίκης, οι ανωτέρω τραυμάτισαν δύο 19χρονους, μετά από λογομαχία.

Οι 19χρονοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» όπου παραμένουν για νοσηλεία, ενώ οι συλληφθέντες ακινητοποιήθηκαν από στελέχη της Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν σπεύσει στο σημείο μετά από τηλεφωνική κλήση στο Κέντρο Άμεσης Δράσης από την φίλη του ενός 19χρονου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση αναζητούνται ακόμα δύο (02) δράστες».