Λεβαδειακός – Ατρόμητος 2-1: Έκαναν «σεφτέ» οι Βοιωτοί – Τα… άκουσαν οι φιλοξενούμενοι από τον κόσμο

Την πρώτη του νίκη στη σεζόν πέτυχε στην δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ο Λεβαδειακός, καθώς επικράτησε του Ατρόμητου (2-1). Τα… άκουσαν στο φινάλε οι Περιστεριώτες από τον κόσμο τους.

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 2-1: Έκαναν «σεφτέ» οι Βοιωτοί – Τα… άκουσαν οι φιλοξενούμενοι από τον κόσμο

Χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ο Λεβαδειακός, για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στη σεζόν κόντρα στον Ατρόμητο (2-1). Το έκαναν οι Βοιωτοί σε μια συνάντηση όπου κατέθεσαν ψυχή, αλλά είχαν και την απαιτούμενη τακτική συγκέντρωση για να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας θεωρητικά ανώτερης ομάδας, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Δίκαιη η επικράτηση των παθιασμένων παικτών του Γιάσμινκο Βέλιτς, που πέρα από τα δύο γκολ, έχασαν πέναλτι με τον Μουτίνιο (δοκάρι στο 74’) και είχαν δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 63’. Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος αποδείχθηκε πολύ… «σοφτ» για τα δεδομένα της αναμέτρησης, έβγαλε μόνο κατά διαστήματα ποιότητα στο παιχνίδι του και στο φινάλε οι παίκτες «τα άκουσαν» από τον κόσμ τους που είχε ταξιδέψει στην Λιβαδειά !

ΤΑ ΓΚΟΛ

25’: Ο Τσάπρας έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Νίκας πήρε έξοχη κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ για τον Λεβαδειακό (1-0).

65’: Ο Ρομπάιγ κινήθηκε εκτός περιοχής, βρήκε χώρο και εξαπέλυσε βολέ στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί «παράθυρο» του Μάρκοβιτς (1-1)

79’: Ο Τσάπρας έκανε την κίνηση και την σέντρα από δεξιά και ο Σκβάρκα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η μικρογραφία

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 2-1

Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

Σκόρερ: 25’ Νίκας, 79’ Σκβάρκα-65’ Ρμπάιγ.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Λιάγκας, Τσάπρας, τΖΗΜΌΠΟΥΛΟς, Σουάρεθ, Γκονζάλεθ, Σκβάρκα, Κούεν, Χατζηισαΐας, Γιαννιώτης.

Οι συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Λιάγκας, Βινίσιους, Χάμοντ Μεχία (56 λ. τ. Λούα Λούα), Νίκας, Μουτίνιο, Πέτρε (56’ Σκβάρκα), Βρακάς (89’ Τζημόπουλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Γκονζάλεθ, Έρλινγκμαρκ (65’ Φριτζόνσον), Κούεν (82’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (65’ Τζαβίδας).