Βόλος- Παναθηναϊκός 1-5: «Καταιγίδα» και… δέκα στα δέκα (highlights)

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή εμφάνιση στη Μαγνησία και συνέτριψε με 5-1 τον Βόλο παραμένοντας πρώτος και αήττητος στην Super League με δέκα νίκες σε δέκα παιχνίδια

Βόλος- Παναθηναϊκός 1-5: «Καταιγίδα» και… δέκα στα δέκα (highlights)

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυριαρχικός και πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση επικράτησε με σκορ 5-1 του Βόλου στη Μαγνησία παραμένοντας πρώτος και αήττητος στην Super League.

Οι «πράσινοι» σχεδόν σε όλο το ματς ήταν καλύτεροι, πίεσαν τους αντιπάλους τους, έβαλαν τις βάσεις με τα δύο γκολ του Παλάσιος και στη συνέχεια ανέβασαν το εύρος του σκορ «σπάζοντας» το ρεκόρ της ομάδας του 1994-95 με προπονητή τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο Μπερνάρ και ο Βέρμπιτς είχαν βρει τους χώρους τους και τις κινήσεις τους πολύ νωρίς, σημαντικό για τον Παναθηναϊκό που φαινόταν από τα πρώτα λεπτά πως είχε σε καλή μέρα τον Παλάσιος.

Ο Αργεντινός μάλιστα με δύο ατομικές ενέργειες εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση των αμυντικών του Βόλου και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στο «τριφύλλι».

Η πρώτη στο 39’ όταν δέχθηκε τη μπάλα από τον Μπερνάρ, μπήκε μέσα στην περιοχή και με εξωτερικό φάλτσο έκανε το 0-1.

Η δεύτερη πέντε λεπτά αργότερα όταν περιοχή μετά από ελεύθερο του Μπρινιόλι τροφοδοτήθηκε έξω από την περιοχή, οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν τον πίεσαν κι εκείνος κοντρόλαρε τη μπάλα με το στήθος στέλνοντας με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα με τον Κλέιμαν να φέρει ευθύνη, αφού άργησε να πέσει στην πορεία της μπάλας.

Ο Βόλος δεν μπορούσε να βγει από την άμυνά του, είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και δεν απείλησε καθόλου τον Μπρινιόλι στο πρώτο ημίχρονο που ανήκε στους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια όμως ξεκίνησε ο… καταιγισμός με την ομάδα της Μαγνησίας να καταρρέει και να αδυνατεί να ελέγξει το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 0-3 στο 66’, καθώς ο Χουανκάρ είδε την μπάλα να του έρχεται στρωμένη έξω από την περιοχή, έκανε το διαγώνιο συρτό σουτ, η μπάλα βρήκε στον Εσκοβάλ και κατέληξε στα δίκτυα του Κλέιμαν.

Ο Σιδηρόπουλος το ακύρωσε αρχικά, αλλά είδε τη φάση στο VAR και αποφάνθηκε πως ο Βέρμπιτς δεν επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Κλέιμαν.

Στο 68’ ο Κλέιμαν έβγαλε εντυπωσιακά το τακουνάκι του Σπόραρ, αλλά ο Τσέριν πήρε το... ριμπάουντ και με πολύ πλασέ στην δεξιά γωνία έκανε το 0-4.

Στο 76' μετά από κάθετη πάσα από τον Μπερνάρντ, ο Σπόραρ βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και νικάει με ωραία πλασέ τον Κλέιμαν για το 0-5.

Στο 84’ ο Βόλος μείωσε, καθώς ο Σένκεφελντ έκανε πέναλτι στον Τσοκάνη και ο Νοκέρ ευστοχώντας διαμόρφωσε το τελικό 1-5 με τον Παναθηναϊκό να φτάνει σε μια εύκολη και άνετη επικράτηση.

Μικρογραφία

Βόλος-Παναθηναϊκός 1-5

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σκόρερς: Παλάσιος (39’, 44’), Χουάνκαρ (66’), Τσέριν (68’), Σπόραρ (76’), Νοκέρ (84’)

Κίτρινες: Μπαριέντος (19΄), Φερνάντες (57’)– Τσέριν (32’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν - Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα (85' Ουές) - Τσοκάνης, Μπαριέντος (71' Ματίγια) - Φερνάντες (85’ Μπατόκιο), Μεσκίδα (46’ Νοκέρ), Ντέλετιτς- Οζέγκοβιτς (71’ Κούτσιας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι- Σάντσες (86’ Κώτσιρας), Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ- Τσέριν, Πέρεθ (78’ Τσοκάι), Μπερνάρ (86’ Γκάνεα)- Παλάσιος, Βέρμπιτς (69’ Κουρμπέλης), Σπόραρ (77’ Ιωαννίδης)