Ιωνικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (29/10, 17.00). Η αποστολή. 

Ιωνικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για τον Ιωνικό. Μετά το 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, με στόχο την πρώτη νίκη της σεζόν.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και εν συνεχεία ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή. Φυσικά σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι εκτός ο Βαλεριάνος, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του μέσα στην εβδομάδα.

Εκτός είναι και ο Μίλο για ακόμη μια φορά, αφού ο Αργεντινός άσος δεν υπολογίζεται ενώ αποκλείστηκε και ο Οφόσου, ο οποίος επίσης δεν είναι στα πλάνα της ομάδας για τη συνέχεια.

Στα πλάνα του Σπανού είναι σε σχέση με το ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ οι Κώστας Τσιριγώτης, Βασίλης Πογοσιάν.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή:

1. Αρμάντο Περλέσι, 94. Λευτέρης Χουτεσιώτης, 3. Ούγκο Σόουζα, 4. Κώστας Τσιριγώτης, 6. Φαμπιάν Αντούνες, 16. Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, 18. Γιώργος Σερβιλάκης, 22. Γιώργος Μύγας, 24. Αλεξίς Ρομαό, 66. Εμάνουελ Σάκιτς, 5. Ραμάν Τσίμπσαχ, 8. Ζινεντίν Μασάς, 10. Χαβιέρ Μεντόσα, 21. Βασίλης Πογοσιάν, 34. Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, 75. Μπαντιουγκού Φαντιγκά, 77. Αίας Άοσμαν, 87. Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, 9. Νίκος Ιωαννίδης, 91. Χρήστος Ελευθεριάδης, 92. Σεμπά, 99. Βασίλης Μάντζης.