Ραντζέλοβιτς: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι πιο τρελοί, έχουν εμμονή με το ποδόσφαιρο»

Για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς τονίζοντας πως αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση των «ερυθρόλευκων» το 2018. 

Ραντζέλοβιτς: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι πιο τρελοί, έχουν εμμονή με το ποδόσφαιρο»

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει βρει το... λιμάνι του στην Ρωσία με την φανέλα της Ουράλ όπου μετρά 4 γκολ και 2 ασίστ σε 16 παιχνίδια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Oblgazeta», ο 25χρονος εξτρέμ που φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού 75 φορές με απολογισμό 7 γκολ και 5 ασίστ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραντζέλοβιτς:

«Όταν μου ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό το 2018, συμφώνησα αμέσως, δεν μπορούσα να πω όχι σε μια τέτοια πολύ μεγάλη ομάδα. Έκλεισα αμέσως εισιτήρια για Ελλάδα και πέταξα. Όταν μετακόμισα στον Ολυμπιακό, έπρεπε να δουλέψω σκληρά, προκειμένου να ανταποκριθώ στο υψηλό επίπεδο του συλλόγου. Θυμάμαι, πως έκανα το ντεμπούτο μου στο Champions League ως αλλαγή, σε ένα ματς με την Τότεναμ. Πραγματικά, θα θυμάμαι πάντα αυτή τη στιγμή, ήταν ξεχωριστή. Μόλις άρχισα να παίζω στον Ολυμπιακό, είχα μόνο μερικά ματς, αλλά όλα άλλαξαν όταν σκόραρα δύο γκολ με την Κράσνονταρ. Ήταν μια σημαντική νίκη, μετά από την οποία άλλαξαν πολλά για εμένα και πίστεψα στον εαυτό μου.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι πιο… τρελοί, αλλά με την καλή έννοια. Πραγματικά, έχουν εμμονή με το ποδόσφαιρο. Το να παίζεις με τέτοια υποστήριξη είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Όταν η ομάδα κέρδιζε, τότε μπορούσες να φας… δωρεάν σε ένα εστιατόριο ή να μπεις σε ένα ταξί και να μην πληρώσεις την κούρσα! Τα πράγματα, βέβαια, ήταν διαφορετικά όταν χάναμε. Και λογικό»