Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να αντέξουμε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη στάθηκε στην παρουσία του κόσμου του ΠΑΟ. 

Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να αντέξουμε»

Ο προπονητής του ΠΑΟ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε αρχικά: «Οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο, ο παλμός που είχαν, μας κράτησε σε όλη τη διάρκεια μέσα στο παιχνίδι. Δεν το λέω για να είμαι καλός με τους φιλάθλους που μας στηρίζουν. Ήταν ένα δύσκολο ματς, κρινόταν από λεπτομέρειες. Το ότι καταφέραμε μέχρι το τέλος να διεκδικούμε το αποτέλεσμα οφείλεται ειλικρινά στο ότι μας έδιναν τη δύναμη και τα 90 λεπτά, ακόμα και στις στιγμές που δεν ήμασταν τόσο καλοί με την μπάλα στα πόδια. Ο αέρας της κερκίδας μας έσπρωξε στη νίκη και το καταφέραμε στο τέλος».

Για το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη σημερινή νίκη, ανέφερε: «Το ήξερα για το ρεκόρ, δεν το έχουμε συζητήσει με τους παίκτες. Δεν μας απασχολεί, κερδίζουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Αυτό συζητάμε μόνο όλη τη βδομάδα και προετοιμάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο από δω και πέρα, πρέπει να αντέξουμε σε αυτή την προσπάθεια».