Σάστρε: «Έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα»

Στη NOVA παραχώρησε δηλώσεις ο Γιόαν Σάστρε ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σάστρε: «Έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα»

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Γιόαν Σάστρε με αφορμή τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την ένατη αγωνιστική της Super League.

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού είπε: «Πιστεύω πως μέσα από τέτοιες νίκες, δυναμώνουμε σαν ομάδα. Δείξαμε μεγάλη θέληση, παίξαμε στο 100% για 90 λεπτά και το πιο σημαντικό ήταν πως δεν σταματήσαμε την προσπάθεια σε κανένα σημείο. Αυτό είναι το σημαντικό. Πάντα προσπαθούμε να πηγαίνουμε εβδομάδα με εβδομάδα, Αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος, να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και πάμε να πάρουμε τη νίκη»

Για τον ίδιο και την επιστροφή του στη δράση ο Ισπανός μπακ σχολίασε: «Είμαι πάντα προετοιμασμένος να παίξω. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Εγώ πάντα δίνω τα πάντα στις προπονήσεις, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο και είμαι πάντα έτοιμος να αγωνιστώ».

Για τον αγώνα με τους Αρκάδες υπογράμμισε: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, είμαστε προετοιμασμένοι να κερδίσουμε, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γι΄ αυτό το ματς».