Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 2-1 την ΑΕΚ

Την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League πήραν το Σάββατο οι Παίδες του Ολυμπιακού, επικρατώντας 2-1 της ΑΕΚ.

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, 2-1 την ΑΕΚ

Οι Παίδες του Ολυμπιακού επικράτησαν της ΑΕΚ με 2-1 εντός έδρας, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Κ15.

Η ομάδα του Τάσου Πάντου άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά από κάθετη του Τρικαλιώτη, ο Μιχαηλίδης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια έιχε την πρωτοβούλια των κινήσεων και στο 10′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Καμά για να κάνει δύο τα τέρματα του.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 61′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγκαλίου.

Στο 79′ ο Λάνα, έκανε την κάθετη για τον Μιχαηλίδη, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Χριστοδουλόπουλος, Βριώνης, Καππάτος, Μπάνος, Νουχάι, Κάπελας (60′ Αυγουστίδης), Τρικαλιώτης (74′ Ξανθόπουλος), Λάνα, Μουγγός (41′ Καντεράκης), Καμάς (65′ Μπάντης), Μιχαηλίδης.

ΑΕΚ Κ15: Ιωάννου, Λιγάτος, Γεωργίου, Δελαπόρτας, Νίτσος, Μαρτόπουλος, Μάνος, Σαββίδης, Παπαδημητρίου, Φασφαλής, Τσουραμάνης. Έπαιξαν και οι: Αγκαλίου, Λάμπρου Πικέας, Μπαθρέλος.