Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Το καλό και το... κακό πρώτο τέταρτο των δύο «μονομάχων» του Αγρινίου

Ο Παναιτωλικός συνήθως «χτυπάει» στην έδρα του έως το 15’, ενώ ο Ολυμπιακός χρειάζεται περίπου ένα τέταρτο για να μπει στο κλίμα των αγώνων. Ο Μίτσελ έχει φροντίσει να εξηγήσει στους παίκτες του τα πάντα για τους Αγρινιώτες

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Το καλό και το... κακό πρώτο τέταρτο των δύο «μονομάχων» του Αγρινίου

Δύσκολη η αποψινή αποστολή του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (22/10, 19.30). Όχι τίποτε άλλο, αλλά στα περισσότερα ματς μπαίνει σαν ματιασμένος στα παινχίδια και του παίρνει ένα τέταρτο για να προσαρμοστεί στις συνθήκες των αγώνων.

Δεν χωράει λοιπόν αμφιβολία ότι οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να διαχειριστούν τον συγκεκριμένο «βραχνά». Όχι τίποτε άλλο, αλλά ο Παναιτωλικός στο «σπίτι» του μπαίνει φουριόζος!

Στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια του με Άρη (3-1), ΑΕΚ (0-2) και Βόλο (2-3) κατάφερε να απειλήσει ή να σκοράρει στο πρώτο τέταρτο. Με τον Βόλο πέτυχε τα δύο του γκολ στο 4’ και στο 16’, προηγήθηκε με 2-0 και έχασε τελικά με 2-3 από τους Θεσσαλούς!

Με τον Άρη άνοιξε το σκορ στο 15’. Με την ΑΕΚ παρότι έχασε, είχε μία καλή ευκαιρία με ένα σουτ του Σενγκέλια που πέρασε πάνω από τα δοκάρια στο 15’. Είναι ομάδα λοιπόν που θα κοιτάξει να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά και επειδή ο Γιάννης Αναστασίου είναι δεδομένο ότι έχει εντοπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα των Πειραιωτών, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν μένει να φανεί αν έμαθε από το... πάθημά του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που δέχτηκε γκολ στο 9’ ή από το ματς στο Ηράκλειο που ο Γκερέρο βρέθηκε τετ α τετ στο 5’ ή στα ευρωπαϊκά ματς με Φράιμπουργκ (δέχτηκε γκολ στο ξεκίνημα) ή στο 0-0 με την Καραμπάγκ στο Μπακού όπου οι Αζέροι απείλησαν στο 12’.