Donbalon: «Στο MLS τη νέα σεζόν ο Μαρσέλο»

Δημοσίευμα από την Ισπανία στέλνει τον Μαρσέλο στο MLS και στην Λος Άντζελες FC του Γκάρεθ Μπέιλ.

Donbalon: «Στο MLS τη νέα σεζόν ο Μαρσέλο»

Ιστοσελίδα της Ισπανίας γραφεί για επανασύνδεση Μαρσέλο και Γκάρεθ Μπέιλ και μάλιστα αποκαλύπτει το ενδιαφέρον Λος Άντζελες FC , στην οποία αγωνίζεται ο Ουαλός σταρ, για τον Βραζιλιάνο σταρ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

]«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Μαρσέλο θα μπορούσε να βρει ένα συμβόλαιο στο MLS, αφότου ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα που ενδιαφέρεται είναι η Λος Άντζελες FC του πρώην συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ. Το συμβόλαιο του Ουαλού σταρ με την αμερικανική ομάδα επίσης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, αλλά μία πιθανή συνύπαρξη με τον Μαρσέλο ίσως τον κάνει να ανανεώσει για έναν χρόνο ακόμα και να παραμείνει στις ΗΠΑ».

«Είναι αλήθεια πως ο Μαρσέλο έχει οψιόν ανανέωσης για να επεκτείνει το συμβόλαιό του για έναν χρόνο ακόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά με βάση τους πρώτους μήνες του στην Αθήνα, δεν φαίνεται πως ο παίκτης θέλει να παραμείνει εκεί πέρα απ' αυτήν την σεζόν, και ειδικά αν υπάρχει μία ομάδα που ενδιαφέρεται για εκείνον και του προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο».