Ολυμπιακός: Επανέρχεται με πρόταση για τον 20χρονο στόπερ της Σάο Πάουλο, Λουιζάο

Ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Λουιζάο! Δεν γράφουν ψέματα οι Βραζιλιάνοι για τον 20χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ της Σάο Πάουλο. Ο Λουιζάο δεν έφυγε ποτέ από τα «ραντάρ» των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Επανέρχεται με πρόταση για τον 20χρονο στόπερ της Σάο Πάουλο, Λουιζάο

Απασχόλησε το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούσε να επιτευχθεί το ντιλ πριν από μερικούς μήνες λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Σάο Πάουλο ή για να ακριβολογούμε του βέτο που είχαν βάλει οι Βραζιλιάνοι ότι τον χρειάζονται στο πρωτάθλημά τους.

Δύο μήνες μετά λοιπόν από τη «χώρα του καφέ» προέκυψε ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζει εκ νέου πρόταση στη Σάο Πάουλο για να αποκτήσει τον Λουιζάο τον χειμώνα. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα τα συγκεκριμένα σενάρια, καθώς το τμήμα σκάουτινγκ έχει περάσει από... κόσκινο τον Βραζιλιάνο αμυντικό και ουσιαστικά θεωρείται ένα από τα ταλέντα που αξίζει της προσοχής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιό του με τη Σάο Πάουλο εκπνέει τον Ιανουάριο. Του έγινε πρόταση ανανέωσης, αλλά εκείνος δεν την έκανε αποδεκτή, γιατί πολύ απλά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη «γηραιά ήπειρο». Ο Λουιζάο στο παρελθόν έχει εμπλακεί με τις Μπενφίκα, Πόρτο και Γουέστ Χαμ. Για να έχουν εξετάσει την περίπτωσή του οι συγκεκριμένες ομάδες, πάει να πει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλα τα φόντα για να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ευρώπη. Αρκεί φυσικά να έχει τα μυαλά στο κεφάλι του...

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει την κίνησή του τον χειμώνα, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό ότι θα εξετάσει σοβαρά την πιθανότητα απόκτησης στόπερ.