Ολυμπιακός: Στη λίστα των στόπερ ο Λουιζάο

Ο Λουιζάο της Σάο Πάολο είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του.

Ολυμπιακός: Στη λίστα των στόπερ ο Λουιζάο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. Δεν είναι τυχαίο ότι ρεπορτάζ από τη Βραζιλία έχουν φέρει στο προσκήνιο το όνομα του Λουίς Γκουστάβο Ολιβέιρα Ντα Σίλβα ή γνωστό ως Λουιζάο.

Συγκεκριμένα οι Βραζιλιάνοι αναφέρον ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές με τη Σάο Πάολο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ο 20χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο έως τις 31 Ιανουαρίου 2023 γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί από τώρα κιόλας να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Η ομάδα του έχει κάνει προσπάθεια να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά εκείνος δεν δέχτηκε να βάλει την υπογραφή του. Έτσι και στη Σάο Πάολο έχουν αρχίσει να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν από τώρα τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει άνει 12 συμμετοχές τους τελευταίους 3,5 μήνες.

Ένα πρόβλημα με τον Λουιζάο έχει να κάνει ότι πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ, αφού δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Επίσης για τον παίκτη φέρονται να ενδιαφέρονται κι άλλα κλαμπ από την Ευρώπη. Επίσης πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή 20 ετών χωρίς μεγάλη εμπειρία, που θέλει όμως να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.