Διπλό της ΑΕΚ με... σκιές στην Τρίπολη (vid)

Το αυστηρότατο έως ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι Παπαδόπουλος στο 33' και μετέτρεψε σε γκολ ο Μάνταλος, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση του Αστέρα με την ΑΕΚ στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Διπλό της ΑΕΚ με... σκιές στην Τρίπολη (vid)

Το αμφιλεγόμενο πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι Παπαδόπουλος στο 33ο λεπτό και το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πέτρος Μάνταλος, ήταν αυτό που ουσιαστικά έγραψε την ιστορία του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το δεύτερο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι Αρκάδες έχουν κάθε λόγο να «φωνάζουν» για την ευκολία με την οποία καταλογίζεται εις βάρος τους η εσχάτη των ποινών και μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ είχε τη «μερίδα του λέοντος» στις ευκαιρίες του ματς, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια στις προσπάθειες των Μπακασέτα στο 10' -όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0- και του Λαμπρόπουλου στο 62' (με κεφαλιά από κόρνερ του Μάνταλου). Παρ' όλα αυτά, η ομάδα της Τρίπολης έφτασε μια... ανάσα από την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 88', όταν ο Μανιάς «σημάδεψε» το δοκάρι αποτυγχάνοντας να γράψει το 1-1!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ 0-1

Σκόρερ: 33' πέν. Μάνταλος

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Κίτρινες Κάρτες: Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος - Πόνσε, Μάνταλος, Αλέφ, Οικονόμου

Συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ (73’ Δουβίκας), Πασαλίδης (46’ Βαλιέντε), Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (65’ Φερνάντες), Καλτσάς, Κυριακόπουλος, Μανιάς.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης (65’ λ.τρ. Τσόσιτς), Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος (83’ Άλεφ), Λιβάγια, Πόνσε (65’ Λόπες).