Μάνταλος - Πρίγιοβιτς... σημειώσατε «Χ»

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

Μάνταλος - Πρίγιοβιτς... σημειώσατε «Χ»

Οι δύο δικέφαλοι έχουν αρχίσει τις φετινές τους υποχρεώσεις χωρίς απώλειες, όμως για να συμβεί αυτό κάποιοι τους ευνόησαν και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους διαιτητές.

Το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Πρίγιοβιτς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έδωσε σε όλο το φίλαθλο κοινό μια πρώτη γεύση από το πόσο άλλαξε και φέτος το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δύο «εξυγιαντές» που τόσα χρόνια κόπτονταν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, πετώντας συνεχώς «λάσπη» κατά του Ολυμπιακού προκειμένου να αποπροσανατολίζουν τους οπαδούς τους και να μην στέκονται στα ρόστερ και τη δυναμική των ομάδων τους, που ουδεμία σχέση είχαν με αυτό του Ολυμπιακού τα προηγούμενα χρόνια, (εξαίρεση αποτελεί μόνο η σεζόν 2017-2018 που ο Ολυμπιακός ήταν όντως αποδυναμωμένος), έχουν μπει στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος δυναμικά, αλλά όχι στον τομέα του ποδοσφαίρου, αλλά του παρασκηνίου.

Ο Πρίγιοβιτς έπεσε από τον αέρα στην Τούμπα και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι στον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης. Σήμερα στην Τρίπολη η ίδια ομάδα είδε ξανά τον διαιτητή να βάζει με μια αστεία απόφαση την ΑΕΚ μπροστά. Ο Κώτσιρας άπλωσε το χέρι του στην περιοχή, ο Μάνταλος έπεσε πάνω στο χέρι, σταμάτησε την προσπάθειά του και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα.

Οι ομοιότητες στος δύο περιπτώσεις πολλές. Αμφισβητούμενα μαρκαρίσματα, ποδοσφαιριστές που πέφτουν εύκολα, διαιτητές που σφυρίζουν εύκολα. Και ο Αστέρας Τρίπολης στη μέση. Μια ομάδα που τη λες εύκολα «καλή», αλλά δύσκολα κερδίζει στο γήπεδο αυτό που δικαιούται...

Η σεζόν ξεκίνησε καλά για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Ας είναι καλά οι διαιτητές... Ή μήπως ας γίνουν καλύτεροι;