Ο Πάρντιου δεν θα προλάβει... την παρέλαση

Ο Άρης νοσεί, έχασε με τιμητικό σκορ από την ΑΕΚ που έπαιζε μόνη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Πάρντιου δεν θα προλάβει... την παρέλαση

Ο Άρης νοσεί, έχασε με τιμητικό σκορ από την ΑΕΚ που έπαιζε μόνη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον 4-5 γκολ, σε ένα ματς που δεν θύμιζε με τίποτα ντέρμπι και τις περσινές τιτανομαχίες. Η ΑΕΚ είχε σε μεγάλη μέρα τον Σιμάνσκι (7 κλεψίματα), που εκτός από το γκολ έκανε τα πάντα, έκοβε και έραβε, ενώ για άλλο ένα ματς αποδείχθηκε σοφή έμπνευση η μετατροπή του Λιβάι Γκαρσία σε σέντερ φορ. Δικαίωσε απόλυτα τον Αλμέιδα.

Αντίθετα, ο Άρης που είχε τρία συνεχή θετικά αποτελέσματα απέναντι στην ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα και πρέπει να ευγνωμονεί τον αντίπαλό της που δεν τον διέσυρε και δεν καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Τα χαφ του δεν έχουν καμία σχέση με το ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, χωρίς να αντιδρά σε αυτό ο Πάρντιου. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να μην παρακολουθήσει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Τέτοιο χάλι δεν έχουμε ξαναδεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο δεν υπήρχε Άρης στο γήπεδο. Θα πείτε ότι την ομάδα την έστησε ο Μπούργος, αλλά ο Πάρντιου δέχθηκε να την αναλάβει για τη συνέχεια...

Το πρόσωπο του αγώνα ήταν όπως και πέρυσι ο Αραούχο, αφού κατέθεσε το μπλουζάκι του στο μνημείο του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού και χειροκροτήθηκε από όλους τους θεατές κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ με την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και την... εγκατάσταση στο νέο γήπεδό της θα διεκδικήσει τον τίτλο ως το τέλος και μπορεί να τα καταφέρει, αφού βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι και δεν μπήκαν ακόμη στην εξίσωση όλες οι μεταγραφές της. Ο Αλμέιδα μαθαίνει μέρα με τη μέρα τους παίκτες του και τους αξιοποιεί κατάλληλα, όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Λιβάι.