Άρης: Με τα γνωστά προβλήματα (Μπράμπετς, Ντουκουρέ) κόντρα στην ΑΕΚ...

Δίχως τους Ντουκουρέ και Μπράμπετς, που είχαν απουσιάσει και στην ήττα στον Βόλο, η αποστολή του Άρη για το Κυριακάτικο ματς (09/10, 21.15 ) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική της Super League

Άρης: Με τα γνωστά προβλήματα (Μπράμπετς, Ντουκουρέ) κόντρα στην ΑΕΚ...

Δίχως νέα προβλήματα, αλλά με εκείνα που παρατάχθηκε κόντρα στον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική άλυτα, θα εμφανιστεί ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ στο μεγάλο Κυριακάτικο (09/10, 21.15) ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League που θα φιλοξενηθεί στο «Κλ. Βικελίδης»

Πιο συγκεκριμένα οι τραυματίες Ντουκουρέ και Μπράμπετς παραμένουν στα ...πιτς για τους Θεσσαλονικείς.

Με την προπόνηση, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (08/10) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον «δικέφαλο».

Ακολούθως ανακοινώθηκε η αποστολή των «κίτρινων» που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο,Μανσίνι, Γκρέι, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιοπ, Νταμπό, Πάλμα, Οντουμπάγιο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Τανούλης.

Εκτός των προαναφερθέντων τραυματιών για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Ροντρίγκες, Χαϊροβιτς, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης, Παναγίδης.