Ολυμπιακός: «Ανοικτό» για Τζολάκη ή Πασχαλάκη με ΟΦΗ!

Ο Μίτσελ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα πάει με Τζολάκη κόντρα στον ΟΦΗ ή θα προχωρήσει σε αλλαγή με τον Πασχαλάκη.

Ολυμπιακός: «Ανοικτό» για Τζολάκη ή Πασχαλάκη με ΟΦΗ!

Ένα από τα ερωτηματικά του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (9/10, 16.00) είναι η επιλογή του Μίτσελ για τα γκολπόστ. Αν θα πάει δηλαδή με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη ή θα κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα γάντια ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο Μίτσελ ως συνήθως προτιμάει να μην ανοίγει τα χαρτιά του και να μην μαθαίνουν οι ποδοσφαιριστές του την ενδεκάδα από την προηγούμενη μέρα.

Η αλήθεια είναι ότι όλα είναι ανοικτά για το θέμα του γκολκίπερ. Ο Τζολάκης που δεν έφερε ευθύνη σε κάποια από τα τρία γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός από την Καραμπάγκ, ήταν λογικό να δείχνει έως έναν βαθμό αγχωμένος, μολονότι δεν ήταν το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι είχε παίξει στα ματς με Νέφτσι Μπακού και Λουντογκόρετς.

Ο Μίτσελ έχει εκφράσει δημοσίως την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Τζολάκη. Από εκεί και πέρα, όμως, ο Πασχαλάκης ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα πάρει τα πρώτα του παιχνίδια. Λέτε να γίνει κόντρα στον ΟΦΗ και σε ένα γήπεδο που δεν το λες και... φιλικό όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ίδιο τον πρώην πορτιέρε του ΠΑΟΚ;

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα να γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του για το αν θα προχωρήσει τελικά σε αλλαγή γκολκίπερ ή θα συνεχίσει ο Τζολάκης.