Ολυμπιακός: Μεγάλη προσπάθεια του Ουί Τζο να προλάβει την Καραμπάγκ

Ο Ελ Αραμπί χάνει το ματς της Πέμπτης (6/10, 22.00) με την Καραμπάγκ και ο Χουάνγκ Ουί Τζο κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι παρών με τους Αζέρους. 

 Ολυμπιακός: Μεγάλη προσπάθεια του Ουί Τζο να προλάβει την Καραμπάγκ

Δημιουργείται σοβαρό ζήτημα για τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Ελ Αραμπί ενόψει Καραμπάγκ. Ο Σιντρίκ Μπακαμπού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Καραμπάγκ και κατ’ επέκταση ο Μίτσελ έχει ως εναλλακτικές μόνο τον τραυματία Χουάνγκ Ουί Τζο και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Από την περασμένη Παρασκευή (30/9) ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός κάνει μία τεράστια προσπάθεια για να προλάβει το ματς με τους Αζέρους! Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι το πιθανότερο είναι να μπει στην αποστολή, εφόσον συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και από την Δευτέρα (3/10) ως προς το έντονο ατομικό πρόγραμμα που έκανε.

Πλέον, μετά τον τραυματισμό του Ελ Αραμπί στο γόνατο, είναι λογικό ότι θα πέσει πάνω του το ιατρικό τιμ για να προλάβει την αναμέτρηση και να βοηθήσει ακόμα και από την αρχή. Δεν είναι εύκολο, αλλά η προσπάθεια έχει ξεκινήσει ήδη από τον Νοτιοκορεάτη και μάλιστα δύο μέρες πριν χτυπήσει ο Μαροκινός.

Αν δεν τα καταφέρει ο Ουί Τζο ή κάτσει στον πάγκο, τότε αναγκαστικά θα επιστρατευτεί είτε ο Αμπουμπακάρ, είτε ο Μπιέλ, ο οποίος στην Κοπεγχάγη είχε το τελευταίο διάστημα ρόλο κυνηγού.