Βόλος - Άρης 2-0: Υπόθεση τεσσάρων λεπτών (highlights)!

Ο Βόλος με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (26' Ντέλετιτς, 30' πεν. Μπαριέντος), που προκάλεσε ο Οζέγκοβιτς, υποχρέωσε τον Άλαν Πάρντιου στην πρώτη του ήττα στον πάγκο του Άρη και προσπέρασε τους Θεσσαλονικείς στη βαθμολογία. Με 10 από το 55' οι νικητές λόγω αποβολής του Άλχο

Βόλος - Άρης 2-0: Υπόθεση τεσσάρων λεπτών (highlights)!

Εκεί απ' όπου είχε σταματήσει στη διακοπή, λόγω των Εθνικών, συνέχισε ο Βόλος. Τη νίκη επί του Ιωνικού, στο Πανθεσσαλικό, με 2-0 διαδέχθηκε άλλη μια εντός έδρας επί του Άρη με το ίδιο σκορ!

Την τρίτη του στο τρέχον πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μπράτσου (που νίκησε την ΑΕΚ στη Ριζούπολη και πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Ν. Φάληρο) υποχρέωσε τον Άλαν Πάρντιου (που προερχόταν από τον θρίαμβο μ' ανατροπή επί του Ολυμπιακού) στην πρώτη του εν Ελλάδι ήττα στη δεύτερη παρουσία του στον πάγκο των «κιτρίνων»!

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά κι είχαν ευκαιρίες με τους Νταμπό και Ντιοπ να μην βρίσκουν εστία.

Σ' αυτές «απάντησε» ο Οζέγκοβιτς με μια κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ.

Ο Σέρβος ήταν άλυτος γρίφος για την άμυνα των «κιτρίνων» (η απουσία του Μπράμπετς ...φώναζε) και στο 26' την πήρε... παραμάζωμα σε μια φάση που άφησε πίσω του Πίρσμαν και Ντιοπ, με υπέροχη υποδοχή, πριν ντριμπλάρει τον Φαμπιάνο.

Και παρότι απέκρουσε, ενστικτωδώς ο Κουέστα, ο Ντέλετιτς πήρε το ριμπάουντ με το κεφάλι και άνοιξε το σκορ!

Πριν συνέλθει η ομάδα του Πάρντιου δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με τους Ντιοπ και Μαζικού να καταφέρνουν να κάνουν κι οι δύο... πέναλτι στον Οζέγκοβιτς. Ο Βαλκάνιος παρότι ζήτησε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών είδε τον Μπαριέντος να κάνει το 2-0 από τη βούλα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης γκολ του Μεθκίδα (μετά από ...μεθυστική ντρίπλα του Φερνάντες επί του ντεμπιτάντ Ενκουλού) ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ του Οζέγκοβιτς στο ξεκίνημα της φάσης, αλλά στο 55' οι γηπεδούχοι έμειναν 10 στο γήπεδο λόγω κόκκινης απευθείας του Άλχο για να ανατροπή του εφορμούντα Ιτούρμπε.

Ο Άρης αναθάρρησε πήρε την μπάλα και πίεσε έχοντας δοκάρι (67') σ' απευθείας εκτέλεση... κόρνερ του Μαντσίνι χάρη και στην επέμβαση του Κλέιμαν, αλλά παρά την πίεση γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 3 αγώνες (2 ν.- 1 ισοπ.) κι από χθες υπολείπεται του χθεσινού του αντιπάλου.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ 2-0

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο (Βόλος)

Σκόρερς: 26’ Ντέλετις, 30’ (πεν.) Μπαριέντος

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Ουές, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Μπράτσος, Λούνα – Ντιόπ, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο.

Κόκκινες κάρτες: Άλχο (55')

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν - Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ουές - Τσοκάνης, Μπαριέντος - Φερνάντες, Μεθκίδα (64’ Ματίγια), Ντέλετιτς (70’ Πίρινεν) – Οζέγκοβιτς (86’ Κούτσιας).

ΑΡΗΣ (Πάρντιου): Κουέστα - Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν 4 (46’ Ενκουλού), Μαζικού Ντιόπ 3 (46’ Γκαρσία), Νταμπό (68’ Γκρέι), Μανσίνι, Γκαρθία, Ιτούρμπε (79’ Καμάτσο), Πάλμα (74’ Ζερβίνιο).