Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός είχε καλή ομαδική παρουσία στο 2-0 με τον Ατρόμητο, με τον Μίτσελ να μένει ικανοποιημένος και από την ατομική απόδοση των περισσότερων παικτών του. Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο στο πρώτο ματς της δεύτερης θητείας του Μίτσελ στον πάγκο του έχοντας στοιχεία ομαδικότητας που άρεσαν στο κοινό του, αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές με καλή απόδοση.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Πάρα πολύ σταθερός γενικά στο παιχνίδι, αλλά και με καθοριστική τη σπουδαία επέμβασή του στο 48’, στην κεφαλιά του Φριντζόνσον. Κέρδισε πόντους και ψυχολογία για τα επόμενα ματς.

ΣΙΜΕ ΒΡΣΑΛΙΚΟ: Δεν μπόρεσε επιθετικά να δώσει πράγματα, αμυντικά ήταν πολύ συνεπής και με κάποιες σημαντικές επεμβάσεις.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Κι ο έμπειρος Έλληνας στόπερ είχε κάποιες στιγμές που τα κοψίματά του έδωσαν καίριες λύσεις.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Έκανε πολλά στο πρώτο ημίχρονο, με ευκαιρίες στις στατικές φάσεις του Χουάνγκ και με μπαλιές στον Μπακαμπού. Κάποια λάθη αβίαστα δεν τα άφησε πίσω του, αλλά γενικά ήταν καλός.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Φάνηκε φρέσκος στο πρώτο μέρος με πολλά ανεβάσματα και μια έξοχη σέντρα στην ευκαιρία του Μπακαμπού. Στο δεύτερο δεν πιέστηκε ιδιαίτερα.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Άφηνε τη λειτουργία στον Χουάνγκ και δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες στο πρώτο μέρος. Ανέβηκε στην επανάληψη, τόσο ανασταλτικά όσο και στις κάθετες πάσες του.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Ο καλύτερος παίκτης στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα σε επίπεδο ποιότητας και απόδοσης. Πολύ περισσότερο στο πρώτο μέρος, όπου σε κάποιες στιγμές φαινόταν να βρίσκεται παντού.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Καλός στην τακτική, με αρκετά κλεψίματα και ορισμένες θετικές εμπνεύσεις, αλλά όχι με το κάτι παραπάνω για εξτρέμ σε τέτοιου είδους ματς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έπαιξε αριστερά και ήταν κινητικός, ενώ ήταν στη φάση του πρώτου κερδισμένου πέναλτι. Μπορούσε περισσότερα, σε ένα ρόλο αρκετά γνώριμο για τον ίδιο. Να συγκλίνει στην περιοχή και να καλύπτει τον μπακ από την πλευρά του.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Άργησε να μπει στο παιχνίδι και να έχει καλή συνεργασία με τον Μπακαμπού, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν επικίνδυνος. Η εκτέλεση στο πέναλτι ήταν κακή, η πάσα του για το δεύτερο πέναλτι εξαιρετική. Δεν ήταν ένα ματς που θα θυμάται.

ΣΕΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Μέσα σε κάθε φάση, δύο γκολ, πολλές ευκαιρίες, καλές συνεργασίες και δυναμισμός. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλο, θα το κάνει στη συνέχεια.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Έπαιξε σε κάθε επιθετικό ρόλο στη διάρκεια της συμμετοχής του, ακόμη και σαν δεύτερος φορ δίπλα στον Μπακαμπού. Δεν έλειψαν ενέργειες ποιότητας σε πολλές φάσεις, ανάμεσά τους και η ασίστ στο δεύτερο γκολ.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Βρέθηκε πολλές φορές σε ευκαιρίες για γκολ ή καλή σέντρα, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ουσιαστικό, αλλά ήταν καλύτερος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Έτρεξε αρκετά και πίεσε όσο έπαιξε και έδειξε να έχει ξανά διάθεση.

ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ ΚΑΜΑΡΑ: Δεν είχε πολύ χρόνο, αλλά πρόλαβε να δείξει ότι έχει ξεπεράσει τις συνέπειες τους τραυματισμού του που τον είχαν πάει πολύ πίσω.

ΝΤΙΑΝΤΙΕ ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ: Μπήκε στις καθυστερήσεις και θα τον δούμε περισσότερο στη συνέχεια.