Το τελετουργικό των εγκαινίων της OPAP Arena

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη, αποκάλυψε ορισμένα από τα μέρη του τελετουργικού στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αύριο (30/9, 20:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Το τελετουργικό των εγκαινίων της OPAP Arena

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ που θα καλύψει τηλεοπτικά την εκδήλωση, η κα Αρκάδη τόνισε:

«Θα είναι μια βραδιά μνήμης, βασισμένη στην Ιστορία και τα έντονα συναισθήματα. Έχουμε ετοιμάσει πολύ χαρακτηριστικά video που αναφέρονται στην ίδρυση του συλλόγου, τα μεγάλα επιτεύγματά του, στους ανθρώπους που έγραψαν Ιστορία στην ΑΕΚ. Επίσης, έχουμε ετοιμάσει video αφιερωμένα στη μνήμη των ανθρώπων που προσέφεραν στην ΑΕΚ από διάφορα πόστα και που δεν θα είναι μαζί μας. Γι΄αυτό το λόγο θα ανάψουν και οι πυρσοί του γηπέδου σε κάποιο σημείο της εκδήλωσης.

Σε ένα άλλο συγκινητικό video έχουμε επιλέξει κάποια πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια έφυγαν από τη ζωή και δεν πρόλαβαν να δουν το νέο γήπεδο. Θα έχουμε πολύ μουσική, τραγούδια, χορούς. Θέλουμε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και τα το ευχαριστηθεί. Καταλαβαίνετε ότι θα μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος σε αυτό το πρώτο μας επίσημο event στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γι΄αυτό καλό θα είναι να έρθει νωρίς στο γήπεδο για να μην ταλαιπωρηθεί».