Νάρεϊ: «Παλαβοί με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!»

Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Γερμανίας, για την έως τώρα εμπειρία του στην Ελλάδα, ο Κάλεντ Νάρεϊ δήλωσε για «ασύγκριτες καταστάσεις» σημειώνοντας ότι «Στην Ελλάδα είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο»

Νάρεϊ: «Παλαβοί με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την έως τώρα εμπειρία του από την παραμονή του στην Ελλάδα μετέφερε ο Κάλεντ Νάρεϊ σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο Γερμανός ακραίος επιθετικός, που μίλησε για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ τόνισε ότι τα όσα έχει δει έως τώρα στη χώρα μας, και δη στο «δικέφαλο του βορρά», σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, δεν συγκρίνονται με όσα έχει ζήσει στη Γερμανία μιλώντας για Ελληνική τρέλα με το ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός επιθετικός:

Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ:

«Στο ποδόσφαιρο έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια καριέρα. Έχω ήδη φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία και οι εμφανίσεις μου τράβηξαν την προσοχή άλλων συλλόγων .Όλοι εδώ είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα τα όσα έζησα σε όποιες ομάδες αγωνίστηκα στην Γερμανία. Υπάρχει μια εντελώς διαφορετική δυναμική στον ΠΑΟΚ και μέσα και γύρω από τον σύλλογο. Η Φορτούνα είναι φυσικά -επίσης- ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά εδώ στον ΠΑΟΚ είναι όλα διαφορετικά, δεν μπορώ να συγκρίνω τις καταστάσεις».

Για τον τρόπο που πίεσε ώστε να πάρει μεταγραφή:

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι η αποχή δεν θα ήταν ποτέ επιλογή για μένα. Τα έδινα όλα κάθε μέρα που ήμουν στο γήπεδο για την Φορτούνα. Κατέθεσα αίτημα να μην παίξω έγκαιρα και με διαφάνεια και ως εκ τούτου προφανώς δεν υπάρχει κάτι άδικο από πλευράς μου. Δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς που ήθελα να φύγω από την Φορτούνα...»