Παίρνει τον Ζοσέ Σα ο Ολυμπιακός

Ο 25χρονος τερματοφύλακας της Πόρτο αναμένεται να είναι αυτός με τον οποίο θα κλείσει η τριάδα των γκολκίπερ των Πειραιωτών.

Παίρνει τον Ζοσέ Σα ο Ολυμπιακός

Κλείνει τις μεταγραφικές του εκκρεμότητες σήμερα ο Ολυμπιακός. Εκτός από τον Γιάγια Τουρέ και τον εξτρέμ οι Πειραιώτες θα αποκτήσουν και τερματοφύλακα κάτι που ήταν γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού. Ήθελαν ακόμα έναν για να πλαισιώσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Σύμφωνα με πηγές από την Πορτογαλία ο τερματοφύλακας που φαίνεται να κλείνει στον Ολυμπιακό είναι ο Ζοσέ Σα. Πρόκειται για τον 25χρονο πορτιέρο που ανήκει στην Πόρτο και σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές από την Ιβηρική χερσόνησο είναι επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά τον γκολκίπερ που γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1993 και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του. Είναι διεθνής με την Ελπίδων της Πορτογαλίας και ο Μαρτίνς έχει συνεργαστεί μαζί του στη Μαρίτιμο. Ο τρόπος απόκτησης του δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την Πορτογαλία πρόκειται για δανεισμό και ο παίκτης αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα για να τελειώσει το τυπικό της υπόθεσης.