Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ ψάχνει προσωπική «ρεβάνς» στην Ελβετία

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο Τόμας Βατσλίκ και το «στοίχημα» που θέλει να κερδίσει απόψε ο Τσέχος κόντρα στην Ελβετία (27/9, 21.45) με ορίζοντα τον... Ατρόμητο στο Φάληρο! 

Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ ψάχνει προσωπική «ρεβάνς» στην Ελβετία

Ο Τόμας Βατσλίκ βρίσκεται στην επικαιρότητα (και όχι άδικα) το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της παρατεταμένης περιόδου ντεφορμαρίσματος. Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίτσελ σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει τα γάντια του βασικού στον Κωνσταντίνο Τζολάκη για το ματς με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (2/10, 16.00).

Ακόμα δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος θέλει πρώτα να κάνει μία κουβέντα με τον Βατσλίκ όταν επιστρέψει στον Ρέντη. Ναι μεν ο Τζολάκης δείχνει να έχει το μίνι προβάδισμα, ακόμα δεν θεωρείται κάτι σίγουρο.

Ο Βατσλίκ από την πλευρά του αγωνίζεται απόψε με την Τσεχία στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας για το Nations League (27/9, 21.45). Οι πληροφορίες από την πατρίδα του αναφέρουν ότι είναι στο 50-50 για να ξεκινήσει.

Υπάρχουν δηλαδή σκέψεις να μην πάρει φανέλα βασικού. Εφόσον αγωνιστεί, όμως, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού θα αναζητήσει μία προσωπική «ρεβάνς», έτσι ώστε να δείξει όχι μόνο στους Τσέχους, αλλά και στον Μίτσελ ότι αφήνει πίσω του μία κακή περίοδο.

Ποιος ξέρει; Ίσως η σημερινή αναμέτρηση της Τσεχίας με την Ελβετία να διαφοροποιήσει την κατάσταση με τον Βατσλίκ και η παρουσία του Τζολάκη σε ρόλο βασικού πορτιέρε να πάρει παράταση.

Άλλωστε, όπως έχουμε τονίσει πολλάκις, σημαντικό ρόλο για έναν τερματοφύλακα παίζει η ψυχολογία και όπως εξηγήσαμε παραπάνω, η τελική απόφαση του Μίτσελ για τον «άσο» με τον Ατρόμητο, θα παρθεί αφού γυρίσει ο πολύπειρος τερματοφύλακας από την Εθνική του ομάδα.

Αυτή τη στιγμή ο Τσέχος σαν να δείχνει ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του. Για να δούμε λοιπόν, αν ο Βατσλίκ με μία καλή εμφάνιση στο Σεντ Γκάλεν στείλει μήνυμα στον Μίτσελ ότι «είμαι εδώ»!