Ολυμπιακός: Οι θέσεις του Μπιέλ και πως θα χωρέσει με Χάμες

Ο Πεπ Μπιέλ μπορεί να μετατοπιστεί και στα άκρα της επίθεσης προκειμένου να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα με τον Χάμες Ροντρίγκες. Πως το σκέφτεται ο Μίτσελ.

Ολυμπιακός: Οι θέσεις του Μπιέλ και πως θα χωρέσει με Χάμες

Ο Μίτσελ είναι ο τρίτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί το ρόστερ της ομάδας του Πειραιά και τι σκέψεις έχει για την ενδεκάδα.

Το φιλικό με τον Ολυμπιακό Β' ήταν ένα μικρό δείγμα, αλλά όχι αντιπροσωπευτικό, διότι του λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές λόγω των εθνικών ομάδων. Παρόλα αυτά χρησιμοποίησε τον Πεπ Μπιέλ στα άκρα και συγκεκριμένα στην αριστερή πλευρά. Δεν τον έβαλε στον άξονα και πίσω από τον επιθετικό.

Και σε αυτή τη θέση ξέρει ο Μίτσελ ότι υπάρχει συνωστισμός, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που είναι και ποιοτικοί και αξίας και που δύσκολα μένουν εκτός. Ο Χάμες για παράδειγμα είναι μία τέτοια περίπτωση, ενώ προσθέστε και τους Βαλμπουενά, Φορτούνη.

Τον Ισπανό μεσοεπιθετικό ο Μίτσελ τον έβαλε αριστερά και δεν είναι η πρώτη φορά που με την ερυθρόλευκη φανέλα παίζει στα άκρα. Το είχε κάνει ο Κορμπεράν σε δύο άλλες περιπτώσεις. Η μία ήταν με τη Ναντ όταν ο Μπιέλ έπαιξε στη δεξιά πλευρά και η άλλη ήταν με τον Άρη όταν έπαιξε αριστερά. Στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό έπαιξε πίσω από τον επιθετικό και είχε γκολ και ασίστ με τον Ιωνικό, ενώ στη θέση του έπαιξε και με τη Φράιμπουργκ.

Θα γίνει προσπάθεια να χωρέσει και ο Μπιέλ και ο Χάμες στην ίδια ενδεκάδα με τον Ισπανό στην καριέρα του να έχει παίξει 11 φορές στην αριστερή πλευρά και 56 στη δεξιά, ενώ τα περισσότερα παιχνίδια του τα έχει κάνει ως "δεκάρι", γράφοντας 74 συμμετοχές. Είναι και αυτό ένα κεφάλαιο που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.