Ο «γρίφος» που καλείται να λύσει ο Μίτσελ στην επίθεση του Ολυμπιακού

Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Σίντρικ Μπακαμπού και Χουάνγκ Ουί Τζο είναι οι τρεις παίκτες που βάζουν... δύσκολα στον Μίτσελ για την επίθεση.

Ο «γρίφος» που καλείται να λύσει ο Μίτσελ στην επίθεση του Ολυμπιακού

Ο Μίτσελ είχε δείξει στην προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό ότι είναι ένας προπονητής που δεν του αρέσουν οι πολλές αλλαγές. Είχε μονιμοποιήσει τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης τη σεζόν 2013-14 και τον ζητούσε επίμονα και το καλοκαίρι του 2014 για να τον αποκτήσει δανεικό από την Φούλαμ. Η διοίκηση τελικά του είχε κάνει το χατίρι.

Ο Ισπανός τεχνικός στη δεύτερη εποχή του στο λιμάνι, θα κοιτάξει πάλι να πορευτεί με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να φτιάξει έναν κορμό. Για την επίθεση έχει τους Ελ Αραμπί, Μπακαμπού και Ουί Τζο. Στα ματς με Φράιμπουργκ, Ναντ και Καραμπάχ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπακαμπού, όπερ σημαίνει ότι του λύνονται κατά κάποιο τρόπο τα χέρια σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιλογές του. Ο Ελ Αραμπί φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για την κορυφή.

Σε ό,τι έχει να κάνει, όμως, με τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, αναμένεται μία μεγάλη «μάχη» ανάμεσα σε Ελ Αραμπί και Μπακαμπού, ενώ ο Ουί Τζο σαν να φαίνεται ότι σε πρώτη φάση βρίσκεται στην τρίτη θέση στην ιεραρχία των επιθετικών.

Ακόμα βέβαια ο Νοτιοκορεάτης δεν έχει κάνει προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, ωστόσο, υπάρχει μία πρώτη εικόνα ότι οι Ελ Αραμπί και Μπακαμπού έχουν το προβάδισμα για το πλάνο του Μίτσελ.

Ο δε Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν υπολογίζεται επί της ουσίας από τον Ισπανό τεχνικό και για αυτό το λόγο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.