Ολυμπιακός: Στήριξη σε Βατσλίκ και Τζολάκη

Ο Μίτσελ έχει σκοπό να δώσει ευκαιρίες και στον Κωνσταντίνο Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Στήριξη σε Βατσλίκ και Τζολάκη

Τι έβγαινε από το ρεπορτάζ του Ρέντη; Ότι ο Μίτσελ έχει σκοπό να αρχίσει σιγά σιγά να δίνει κάποιες ευκαιρίες στον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτό θα συμβεί από το ματς με τον Ατρόμητο την παραπάνω Κυριακή, αλλά στο πλάνο του Ισπανού είναι να αρχίσει να παίρνει χρόνο ο νεαρός πορτιέρε.

Στην παρούσα φάση ο Τόμας Βατσλίκ, μολονότι έχει χάσει πόντους μετά και τα τελευταία λάθη που έκανε στο Χαριλάου, θα στηριχθεί από τον Μίτσελ. Πόσο θα στηριχθεί; Αυτό θα φανεί στην πορεία του χρόνου.

Για να βγαίνουν προς τα έξω πληροφορίες που θέλουν τον Τζολάκη να υπερασπίζεται σύντομα την «ερυθρόλευκη» εστία, πάει να πει ότι ο Τσέχος ναι μεν στηρίζεται, αλλά στηρίζεται ως προς την παραμονή του και όχι ως προς τις συμμετοχές του από τώρα και στο εξής.

Και μια και μιλάμε για τον Βατσλίκ, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο χθεσινό Τσεχία - Πορτογαλία, όπου η Εθνική του δεχόταν το ένα γκολ πίσω από το άλλο, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού λίγο έλειψε να στείλει στο νοσοκομείο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε μία έξοδό του με γροθιές βρήκε τον Κριστιάνο στο πρόσωπο και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος.