Ολυμπιακός: Το «κλικ» σε Ντεναγιέρ και η ώρα του Μίτσελ

O Τζέισον Ντεναγιέρ είναι λογικό να εξετάζεται από τον Ολυμπιακό και κατ’ επέκταση ο Μίτσελ να το παίρνει πάνω του για το αν είναι απαραίτητη η προσθήκη ή όχι με ορίζοντα τον Ιανουάριο.

Ολυμπιακός: Το «κλικ» σε Ντεναγιέρ και η ώρα του Μίτσελ

Ο Μίτσελ θέλει μικρό -σε αριθμό- ρόστερ. Σε πρώτη φάση για τα ματς που απομένουν έως τη διακοπή του Μουντιάλ στα μέσα Νοεμβρίου, μια χαρά είναι με το υλικό που έχει στα χέρια του. Οπότε, οποιαδήποτε κίνηση γίνει τώρα θα αφορά το δεύτερο μισό της σεζόν. Αν αποκτηθεί π.χ. τώρα ο Τζέισον Ντεναγιέρ, θα αποκτηθεί με ορίζοντα τον Ιανουάριο και όχι για να ενισχύσει τώρα τον Ολυμπιακό στα ματς που ακολουθούν.

Το γεγονός ότι ο 27χρονος Βέλγος αμυντικός βρίσκεται στην Εθνική του ομάδα ενώ είναι ελεύθερος από τις αρχές του καλοκαιριού, έχει να κάνει περισσότερο με ψυχολογικούς λόγους. Θέλει μίνιμουμ ένα με ενάμιση μήνα για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό. Το όνομα του Ντεναγιέρ προφανώς και δεν το αναφέρουμε τυχαία. Από την πρώτη στιγμή που ο Μανωλάς έκλεισε στα Εμιράτα, το «ΦΩΣ» έγραψε για την περίπτωσή του.

Ότι όσο κυκλοφορεί ελεύθερος, ο Ολυμπιακός θα εξετάζει την περίπτωσή του, θα την ψάχνει εξονυχιστικά και αν δει ότι μπορεί να γίνει η μεταγραφή του, τότε θα κινηθεί για την απόκτησή του. Βέβαια, όλα αυτά θα συμβούν με τη σύμφωνη γνώμη του Μίτσελ, ο οποίος δεν φαίνεται να δείχνει αρνητικός, αλλά δεν δείχνει κιόλας να χαλιέται σε περίπτωση που δεν πιάσει λιμάνι ο παίκτης.

Ο Ισπανός τεχνικός βολεύεται με τους τέσσερις στόπερ που έχει τώρα στη διάθεσή του (Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος). Αν παραστεί ανάγκη, θα γυρίσει σε κάποια ματς ακόμη και τον Εμβιλά στα μετόπισθεν. Ο Ντεναγιέρ πάντως είναι ένας ποδοσφαιριστής που φέρεται να απασχολεί τη Γουλβς, τη Ρόμα, αραβικές ομάδες και σίγουρα κι άλλους συλλόγους που δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους.

Εν ολίγοις, έχει υψηλό «κασέ» και από τη στιγμή που έφτασε 25 Σεπτεμβρίου και ακόμη δεν έχει κλείσει πουθενά, έχει σκοπό να περιμένει έως το τέλος του μήνα για να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση. Ο Ολυμπιακός είναι μία προοπτική που σε καμία περίπτωση δεν τον αφήνει αδιάφορο! Μπαίνουμε πλέον σε μία κρίσιμη εβδομάδα για να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης του πρώην στόπερ των Σίτι, Γαλατασαράι, Σέλτικ, Σάντερλαντ και Λιόν.

Διαβάστε τη συνέχεια του αναλυτικού ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του «ΦΩΤΟΣ»