«Πρόταση του Ολυμπιακού για Κουαρέσμα»

Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει προσφορά ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Μπεσίκτας για τον Πορτογάλο εξτρέμ.

«Πρόταση του Ολυμπιακού για Κουαρέσμα»

Η φημολογία γι’ ακόμα μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση δεν έχει κοπάσει. Στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να σκοπεύουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης τους, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά και κάποια από αυτά εκτός πραγματικότητας.

Εδώ και λίγη ώρα στην Τουρκία υπάρχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει κάνει «προσφορά έκπληξη για τον Ρικάρντο Κουαρέσμα». Σύμφωνα με τη Hurriyet.com.tr οι Πειραιώτες έχουν κάνει κρούση στη Μπεσίκτας για τον Πορτογάλο άσο.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Μπεσίκτας για τον Κουαρέσμα και οι «μαύροι αετοί» την εξετάζουν πολύ σοβαρά προκειμένου να απαντήσουν άμεσα.

Οι Τούρκοι, μάλιστα γράφουν ότι η πρόταση των Πειραιωτών είναι ύψους 5 εκατ. ευρώ. Το ποσό είναι τεράστιο και με δεδομένο πως έρχεται και ο Γιάγια Τουρέ. Είναι προφανές, ωστόσο πως ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που θα προκαλέσει αίσθηση και θα κάνει και τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Τούρκων η διοίκηση θα πάρει την απόφαση έπειτα από συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας, τον Σενιόλ Γκιουνές με τον οποίο και συζητάει το θέμα.